Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Λεφτά πελατών δεν παίρνουμε” είπαν οι ληστές της Πάρου

“Λεφτά πελατών δεν παίρνουμε” είπαν οι ληστές της Πάρου

Αυτά ήταν τα λόγια των ληστών σύμφωνα με πελάτη που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην τράπεζα. Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία του στο NewsIt.

Την ώρα που οι αρχές ακολουθούν τα ίχνη που άφησαν πίσω τους οι ληστές προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψή τους, ένας πελάτης της Τράπεζας μίλησε στο NewsIt για τα δευτερόλεπτα πριν τη στυγερή δολοφονία του 53χρονου.

Όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γκισέ για συναλλαγή όταν παρατήρησε τους υπόπτους που βρίσκονταν πίσω από το ταμείο.

Οι δράστες φώναξαν ληστεία, κλείδωσαν την πόρτα και κατέβασαν τα στόρια.

Τα χρήματα του αυτόπτη μάρτυρα που έκεινη την ώρα ολοκλήρωνε τη συναλλαγή βρίσκονταν πάνω στο γκισέ, και η ταμίας είπε στους ληστές, πως:” Τα λεφτά αυτά δεν είναι της τράπεζας, είναι του πελάτη”

“Λεφτά πελατών δεν παίρνουμε, μόνο της τράπεζας θέλουμε”, απάντησαν οι ληστές που τελικά δεν πήραν τα συγκεκριμένα χρήματα σύμφωνα με τη μαρτυρία.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από μια γυναίκα που έκεινη την ώρα προσπάθησε να μπει στην τράπεζα και διαπίστωσε πως η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

“Μέσα γίνεται ληστεία” φαίνεται να είπε η γυναίκα, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση στους δράστες, που πήραν όσα χρήματα βρήκαν και έφυγαν άρον άρον.

“Μετά άκουσα τους πυροβολισμούς, λέει ο αυτόπτης μάρτυρας στο NewsIt και όταν βγήκα από το υποκατάστημα είδα τον άνθρωπο νεκρό..”

Aκούστε τη μαρτυρία του πελάτη στο NewsIt:

Διαβάστε επίσης:

Πάρος: Σε έναν απο τους ληστές ανήκει το δεύτερο κινητό

Στα ίχνη των δραστών της Πάρου; – Στα χέρια της αστυνομίας κινητό τηλέφωνο και καπέλο από το σημείο της συμπλοκής

“Σαρώνουν” Πάρο και Νάξο για να βρουν τους δολοφόνους του Δ.Μίχα – Συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας στις έρευνες

Ληστεία με νεκρό στην Πάρο – Ταξιτζής καταδίωξε ληστές και τον σκότωσαν! – Φόβοι πως διέφυγαν με ταχύπλοο οι δράστες

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε