Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λέσβος: Χειροπέδες σε ζευγάρι για ληστεία – Έβγαλαν μαχαίρι για 10 ευρώ!

Λέσβος: Χειροπέδες σε ζευγάρι για ληστεία – Έβγαλαν μαχαίρι για 10 ευρώ!

Ένα ζευγάρι τα ξημερώματα Ελλήνων συνελήφθη στη Μυτιλήνη …

Ο άνδρας ηλικίας 46 ετών και η 21χρονη φίλη του κατηγορούνται για ληστεία και διάπραξη κλοπών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το lesvosnews.gr χθες το απόγευμα, ο 46χρονος μαζί με την 21χρονη πλησίασαν, κινούμενοι με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μία 25χρονη η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, στην οδό Παπαδιαμάντη στη Μυτιλήνη και αφού την απείλησαν με μαχαίρι, αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε πως το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι δύο, κινούμενοι με την ίδια μοτοσικλέτα επί της οδού Οικονόμου Τάξη στη Μυτιλήνη, πλησίασαν μια 61χρονη η οποία ήταν πεζή και της άρπαξαν ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι ο 46χρονος και η 21χρονη συνεργός είχαν κλέψει τη μοτοσικλέτα στις 7 του μηνός από ιδιωτικό χώρο στάθμευσης ενός 47χρονου στη συμβολή των οδών Γοργοποτάμου και Αδαίου στη Μυτιλήνη.

Τα κλοπιμαία τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, σε έρευνα που τους έγινε καθώς και η μοτοσικλέτα του 47χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε