Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λευκάδα: Αυτοψία στο σκάφος με τα 80 κιλά κοκαϊνης!

ΦΩΤΟ (www.astynomia.gr)
ΦΩΤΟ (www.astynomia.gr)

Η αστυνομία έχει συλλάβει για την ώρα 12 άτομα (9 άνδρες – 3 γυναίκες) –  Δείτε τα βίντεο από το ιστιοφόρο ”Dodo”…

Η υπόθεση έσκασε σαν βόμβα την περασμένη Παρασκευή (16-07-2010). Ιστιοφόρο σκάφος με Πολωνική σημαία,  έφερε στο νησί 80 κιλά κοκαϊνης, αξίας 5εκ.€

Κατά τη διάρκεια της εφόδου, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα, έναν 73χρονο Πολωνό, που όπως τους είπε έφερε το σκάφος με τα ναρκωτικά, από τη Βενεζουέλα. Ο 73χρονος είπε στους αστυνομικούς, ότι σαν αμοιβή θα έπαιρνε το ιστιοφόρο και επιπλέον 25.000€.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο για να διαπιστώσουν ποιος θα παραλάβει την κοκαϊνη. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ένας 29χρονος, με μια πολυτελή Mercedes. Για να μην κινεί υποψίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η 8 μηνών έγκυος γυναίκα του. Με το που ανέβηκε στο ιστιοφόρο, οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες, ενώ λίγο αργότερα συνέλαβαν και την έγκυο γυναίκα.

Ο 29χρονος ομολόγησε ότι πήγε στο σημείο για να παραλάβει τα ναρκωτικά, που ήταν κρυμένα στα έγκατα της πλώρης. Στο σημείο που μπορείτε να δείτε στο επόμενο βίντεο…

Η κοκαϊνη εκτιμάται ότι θα κατέληγε σε τρανταχτά ονόματα της χώρας, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει 12 συλλήψεις για εισαγωγή και διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε