Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λήμνος:”Σκοτώθηκε μόνη της – Έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσα”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τη δική του εκδοχή για τη στυγερή δολοφονία που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, δίνει ο 47χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης…

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην περιοχή Κοντοπούλι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21-01-2012).
Όταν η κόρη της, που είχε βγει για λίγο, επέστρεψε στο σπίτι βρήκε τη μητέρα της νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες της αστυνομίας και την επόμενη μέρα, ο 47χρονος συνελήφθη και ομολόγησε ότι μπήκε στο σπίτι για να βουτήξει χρήματα.

Όταν ρωτήθηκε για το πως ακριβώς σκότωσε την 75χρονη, εκείνος έδωσε τη δική του εκδοχή. Αρνήθηκε ότι την μαχαίρωσε όταν βρέθηκε απέναντί του. Είπε ότι πάλεψαν και κάποια στιγμή το θύμα του επιτέθηκε και… πάνω στην πάλη, καρφώθηκε με το μαχαίρι που κρατούσε!

”Ήμουν μεθυσμένος και χωρίς να το καταλάβω μπήκα μέσα για χρήματα. Έβγαλα το μαχαίρι για να μην καλέσει σε βοήθεια, αλλά εκείνη μου επιτέθηκε. Δεν την σκότωσα εγώ, μόνη της έπεσε στο μαχαίρι” είπε μεταξύ άλλων ο 47χρονος.

Πάντως… αν και μεθυσμένος – όπως λέει – έψαξε στο σπίτι και κατάφερε να βρει 400€, τα οποία βούτηξε και έγινε καπνός. Οι γείτονες της ηλικιωμένης υποστηρίζουν ότι ο δράστης, όχι μόνο δεν ήταν μεθυσμένος, αλλά είχε στήσει ένα ολόκληρο σχέδιο. Αφού τον είχαν δει να περιμένει έξω από το σπίτι και να μπαίνει, όταν σιγουρεύτηκε ότι η άτυχη γριούλα, είχε μείνει ολομόναχη.

Η τύχη του 47χρονου, θα κριθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Οι ληστές σκότωσαν εν ψυχρώ 68χρονο! – Δεύτερο έγκλημα μέσα σε 10 ώρες!

Χαλκιδική: 32χρονη μαχαίρωσε την πεθερά της μέχρι θανάτου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε