Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ληστεία “Πειραιώς”: Η μαρτυρία που “δείχνει” τους “χρυσοδάκτυλους” ληστές

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Μια σημαντική μαρτυρία για τους ληστές των θυρίδων έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Αττικής. Μάλιστα είναι δυνατόν αυτή η μαρτυρία να ξετυλίξει τον “Μίτο της Αριάδνης” για την εξάρθρωση τις σπείρας των επαγγελματιών ληστών.

Αυτόπτης μάρτυρας έδωσε στην Ασφάλεια Αττικής την περιγραφή του ενός εκ των δυο αυτοκινήτων που χρησιμοποίησαν οι πέντε ληστές, προκειμένου να διαφύγουν από την οδό Χατζηκυριάκου, αφού πρώτα επί δυόμιση ώρες είχαν κρατήσει ομήρους πελάτες και υπαλλήλους, σε υποκατάστημα της Πειραιώς και είχαν αδειάσει δεκάδες θυρίδες, αρπάζοντας το πολύτιμο περιεχόμενο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόπτης μάρτυρας μαζί με στενό του συγγενή είδαν από το μπαλκόνι του σπιτιού τους τρεις άνδρες φορτωμένους με βαριά σακβουαγιάζ και φορώντας μάσκες σιλικόνης να φορτώνουν τους σάκους σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην πιο κάτω γωνία από το τραπεζικό υποκατάστημα, που λίγο πριν είχαν ληστέψει.

Αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας πίστεψε πως γυρίζετε κάποια ταινία, λόγω του γεγονότος πως οι άνθρωποι που έβλεπε φορούσαν μάσκες σιλικόνης, ενώ από την βιασύνη τους, τους έπεφταν τα βαριά σακβουαγιάζ που είχαν κρεμασμένα στους ώμους του. Μάλιστα για το λόγο αυτό φώναξε στο μπαλκόνι έναν συγγενή για να δει την… “σκηνή”.

Βέβαια στη συνέχεια και οι δυο κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και για το λόγο αυτό, πριν χαθεί το αυτοκίνητο από το οπτικό τους πεδίο, συγκράτησαν ένα μέρος του αριθμού κυκλοφορίας και βέβαια το χρώμα και την μάρκα του οχήματος.
Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας, ήδη έχουν ενεργοποιήσει το πληροφοριακό τους δίκτυο στον υπόκοσμο, αναζητώντας πληροφορίες για την συγκεκριμένη σπείρα, αλλά και για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν το οποίο μάλλον δεν είναι κλεμμένο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε