Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Από εδώ έπεσε ο δράστης! Άφαντος ο τέταρτος [pics, vids]

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Από εδώ έπεσε ο δράστης! Άφαντος ο τέταρτος [pics, vids]

Μία κινηματογραφική ληστεία έλαβα χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στο Παλαιό Φάληρο. Τέσσερις δράστες έδεσαν και φίμωσαν ηλικιωμένη μέσα στο διαμέρισμά της, ενώ η αστυνομία έσπευσε στο σημείο με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε θρίλερ. Ένας δράστης έπεσε από τον 7ο όροφο και σκοτώθηκε, δυο συνελήφθησαν και ένας αναζητείται.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος μένει στον 9ο όροφο είδε από το κλειστό κύκλωμα που είχε εγκαταστήσει ό,τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία!

 

Η Άμεση Δράση έφτασε αμέσως στο σημείο και τότε οι δράστες προσπάθησαν να ξεφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Οι δυο, στον 7ο όροφο. Ο τρίτος, όμως στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε το κενό και σκοτώθηκε αφού η πορεία θανάτου του σταμάτησε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Οι αστυνομικοί ως τώρα δεν έχουν όμως να εντοπίσουν τον τέταρτο από τους δράστες που θεωρείται πως είναι οπλισμένος και επικίνδυνος. Στο σημείο που έγινε η σύλληψη βρέθηκε ένα σακίδιο με 4 όπλα και χρυσαφικά. Οι αστυνομικοί με το δάκτυλο στη σκανδάλη ερευνούν εισόδους και πυλωτές πολυκατοικιών σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν.

«Ο δράστης σκοτώθηκε στο μπαλκόνι μου»

Ένοικος της πολυκατοικίας που μένει στον πρώτο όροφο και στο μπαλκόνι της οποίας βρέθηκε νεκρός ένας από τους ληστές, περιέγραψε με τρόμο, όλα όσα έζησε. «Μένω στην ίδια πολυκατοικία. Ο ένας από τους ληστές έπεσε στο μπαλκόνι μου. Μπήκαν στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου και τους φίμωσαν και τους έκλεψαν. Ο γιος από την κάμερα που είχε βάλει τους είχε δει. Δεν ήταν κλειδωμένη η πόρτα και τους είδαν ξαφνικά μπροστά τους. Μετά, πήγαν στον 7ο όροφο. Είδα τα φυτά μας σπασμένα και κατάλαβα ότι κάποιος είναι μέσα. Φορούσαν κουκούλες», είπε η γυναίκα σε κατάσταση σοκ.

Ληστεία θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο! Δυο δράστες με χειροπέδες, ένας νεκρός! Έπεσε από τον 7ο όροφο! – Αναζητείται ένας!

Κόσμος είχε βγει στα μπαλκόνι και έβλεπε όλη την επιχείρηση

Πηγή φωτογραφιας ΣΚΑΙ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε