Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ληστείες και επιθέσεις

Ληστείες και επιθέσεις

Ταξί, βενζινάδικα, πεζούς και καταστήματα έβαλαν στο μάτι αδίστακτοι ληστές.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα επι της λεωφόρου Κηφισού στο Αιγάλεω, 28χρονος Πακιστανός μαζί με έναν συνεργό του απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο οδηγό ταξί και του πήραν λίγα χρήματα που είχε μαζί του. Ο 28χρονος συνελήφθη και ο συνεργός του αναζητείται.

 
Λίγα λεπτά μετα τις 9 το βραδυ της Παρασκευής στη λ. Ελ. Βενιζέλου στο Παλαιό Φάληρο, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε κατάστημα με ρούχα. Με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους ανάγκασαν να τους δώσουν 6.380 ευρώ.
 
Στόχος ληστών έγινε και βενζινάδικο στο 40ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ δύο άγνωστοι μπήκαν στο πρατήριο και με την απειλή όπλου, πήραν απο το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
 
Αντιμέτωπη με τσαντάκιδες έπεσε το βράδυ της Παρασκευής μία γυναίκα στο Χαϊδάρι. Την ώρα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Σύρου, δύο άγνωστοι της επιτέθηκαν και της πήραν την  τσάντα της που είχε μέσα 30 ευρώ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παρχοή πρώτων βοηθειών.
 
Το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Πρωτέως στο Π. Φάληρο, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε γραφείο εμπορίας μαρμάρων. Απείλησαν την αλλοδαπή υπάλληλο και την ανάγκασαν να τους δώσει 2.000 ευρώ.
 
 
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε