Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ληστείες “καρμπόν” με καραμπίνες και πιστόλια σε super market

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Δεκάδες υπάλληλ9οι και πελάτες κινδύνεψαν χθες το απόγευμα. Με διαφορά 10 λεπτών είχαμε δυο ληστείες σε γειτονικά super market την ώρα που ήταν γεμάτα με κόσμο

Και στις δύο περιπτώσεις οι ληστές ήταν τρεις. Φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν καραμπίνες και πιστόλια. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες που έκαναν ληστεία-καρμπόν.
Το τραγικό είναι ότι οι ληστείες έγιναν σε κεντρικά σημεία λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, αλλά κανείς δεν βρέθηκε να εμποδίσει τους ληστές.
Το πρώτο “χτύπημα” έγινε στις έξι και εννιά λεπτά στη Λεωφόρο Σαλαμίνας στις Αχαρνές. Οι τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν με τις καραμπίνες και τα πιστόλια φωνάζοντας “ληστεία”. Οι πάντες πάγωσαν. Ο ένας από τους δράστες που κρατούσε πιστόλι πέρασε από όλα τα ταμεία, τα άδειασε και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα οι τρεις έφυγαν τρέχοντας προς το αυτοκίνητό τους.
Έξι λεπτά μετά πήρε σειρά ένα super market στην οδό Κίου. Τρεις ληστές μπήκαν με τα όπλα στα χέρια. Και σ’ αυτή την περίπτωση οι πελάτες και οι υπάλληλοι μιλούν για κουκουλοφόρους με καραμπίνες και πιστόλια. Περιγράφουν έναν τρόπο δράσης πανομοιότυπο με αυτόν στο super market της Λεωφόρου Σαλαμίνας…
Και σ’ αυτή την περίπτωση οι δράστες μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα άδειασαν τα ταμεία, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε