Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Λήστεψαν ταχυδρομικό πράκτορα – Tα ΕΛΤΑ του ζητούν να πληρώσει 20.000€ από την τσέπη του – Τι λέει στο ΝΕWSIT ο ταχυδρόμος…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Aπό τη μια περιπέτεια στην άλλη μπαίνει ο ταχυδρομικός πράκτορας, που έπεσε θύμα ληστείας…

Ολα έγιναν την περασμένη Τρίτη μέσα στο παντοπωλείο που λειτουργούσε ως πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ και εξυπηρετούσε συνταξιούχους στο Ζυγός Καβάλας και τη γύρω περιοχή, ο ταχυδρομικός υπάλληλος Σταύρος Σακόπουλος.

Οι ληστες του πήραν 20.000 ευρώ και τώρα τα ΕΛΤΑ Καβάλας του λένε να πως καλείται να καταβάλει ο ίδιος τα χρήματα στην υπηρεσία.

Τα τελευταία 4,5 χρόνια για 10 μέρες κάθε μήνα, διακινεί περί τις 200.000€ για τους συνταξιούχους σε Ζυγός, Νέο Ζυγός και Κρυονέρι. Δεν ήξερε όμως τι τον περίμενε όταν υπέγραφε την τελευταία σύμβαση που όπως λέει ο ίδιος, δεν ήταν ίδια με αυτήν των προηγούμενων ετών: «η τελευταία δεν ήταν όπως οι προηγούμενες, που ανέφεραν ότι αν αποδειχθεί κλοπή  αναλαμβάνει η υπηρεσία”.

Μετά το περιστατικό ήρθε σε επαφή με τον προϊστάμενο περιφερειάρχη των ΕΛΤΑ στην Καβάλα, ο οποίος είπε στον κύριο Σακόπουλο ότι η υπηρεσία είναι αμείλικτη. 

O Πρόεδρος Πανελληνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρόμων, Γιώργος Βασιλόπουλος, τόνισε μιλώντας στο NewsIt.gr ότι για τους ταχυδρομικούς πράκτορες, όλες οι υποχρεώσεις τους απορρέουν απο τη σύμβαση που έχουν υπογράψει. Δεν είναι μέλη των συνδικάτων οι ταχυδρομικοί πράκτορες.

Ακούστε εδώ τη δήλωση του κ.Βασιλόπουλου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε