Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λήστεψαν την τράπεζα και διέφυγαν με...σχολικό λεωφορείο - ΦΩΤΟ κ VIDEO

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 28.08.2012 | 16:56
Πρώτη δημοσίευση: 28.08.2012 | 14:41

Οι 3 ληστές αφού έκαναν "ανάληψη" 7.000 ευρώ απο την Εurobank στο Π.Φάληρο διέφυγαν με κλεμμένο van το οποίο εγκατέλειψαν και έκαψαν λίγα μέτρα παρακάτω.  Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε σχολικό λεωφορείο που έκλεψαν χθες το οποίο έκαψαν στην περιοχή του Ν.Κόσμου για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Σενάριο ταινίας θύμιζει ο καλά οργανωμένος τρόπος που έδρασαν οι ληστές.

Οι δύο από τους τρεις κακοποιούς μπήκαν στις 13.10  κρατώντας όπλα στην τράπεζα και απείλησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες ζητώντας τους όλα τα χρήματα, ενώ ο τρίτος φύλαγε τσίλιες.

Σύμφωνα με μαρτυρία πολίτη που έχει περίπτερο δίπλα στην τράπεζα, φώναζαν όλη την ώρα "Ακίνητοι! Ακίνητοι!". Φορούσαν όλοι μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.Αφού πήραν περίπου 7.000 ευρώ βγήκαν ανενόχλητοι από την τράπεζα και έφυγαν με ΙΧ κλεμμένο van.Λίγα μέτρα παρακάτω, και συγκεκριμένα στην οδό Ναϊάδων εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και του έβαλαν φωτιά.


Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μικρό σχολικό λεωφορείο που είχαν κλέψει χθες από περιοχή της Αθήνας και κινήθηκαν προς την περιοχή του Ν.Κόσμου. Εκεί και συγκεκριμένα στην οδό Κρηναγόρα εγκατέλειψαν και το σχολικό λεωφορείο και του έβαλαν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνης τους. Μάλιστα από την φωτιά υπέστησαν σοβαρές φθορές και δύο παρακείμενα αυτοκίνητα που δεν έχουν σχέση με τη ληστεία.Μια ληστεία που είχε γίνει πριν από ένα μήνα πάλι στο Π.Φαλήρο (στις 31/07/2012) αλλά στα ΕΛΤΑ  θυμίζει η ληστεία που έγινε σήμερα στο υποκατάστημα της Eurobank.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ληστές ξάφρισαν σε 2 λεπτά τα ΕΛΤΑ Π.Φαλήρου και έβαλαν φωτιά στο ΙΧ με το οποίο διέφυγανTags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο