Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ληστές με καλάσνικοφ μπουκάρουν σε κοσμηματοπωλείο – VIDEO NTOΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ληστές με καλάσνικοφ μπουκάρουν σε κοσμηματοπωλείο – VIDEO NTOΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ιδια μέρα Τετάρτη, ίδια ώρα, ληστές είχαν κλέψει το ίδιο κοσμηματοπωλείο στα Πατήσια στις 9 Μαϊου. Τι λένε στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες.

Η ώρα ήταν 9.40 το πρωί και μέσα στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ζαχαρία Παπαντωνίου 19 κ Αχαρνων στα Πατήσια, βρισκόταν ο ιδιοκτήτης με τον γιο τους και έναν πελάτη.

Ξαφνικά 4  ληστές με καλάσνικοφ στα χέρια και μια βαριοπούλα σπάνε την είσοδο του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης τρέχει να κατεβάσει τα ρολά αλλά οι ληστές είναι καλά οργανωμένοι. Τοποθετούν ένα ξύλινο καδρόνι στα ρολά και μπλοκάρουν το μηχανισμό.

Μπουκάρουν στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου και ακινητοποιουν τον ιδιοκτήτη και τον πελάτη. Ο γιος του κοσμηματοπώλη αντιδρά και οι κακοποιοί τον χτυπάνε με μεταλλικό αντικείμενο, πιθανότατα σιδηρογροθιά στο κεφάλι.
Ο ένας ληστής δίνει εντολή στον κοσμηματοπώλη να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και αρπάζει όσα κοσμήματα βρίσκει μέσα.

Ενας δευτερος ληστής αδειάζει τις προθηκες της βιτρίνας και βουτάει ολα τα χρυσαφικά απο τα ράφια του καταστήματος. Μέσα σε λίγα λεπτά οι ληστές γδύνουν το κοσμηματοπωλείο και φεύγουν με ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας audi  στο οποίο τους περιμένουν οι δυο συνεργοί τους.

Τραγική ειρωνεία, ίδια μέρα Τετάρτη, σχεδόν ίδια ώρα το πρωί ληστές είχαν ξανακλέψει το ίδιο κοσμηματοπωλείο. (Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).

Δίπλα ακριβώς υπάρχει ένα καφενείο που ήταν γεμάτο κόσμο όμως δεν αντέδρασε κανείς καθώς οι ληστές κρατούσαν καλάσνικοφ και φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Δείτε τι λένε στο Newsit οι αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας.

O ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου καταστράφηκε οικονομικά. Αυτή τη φορά το ύψος της ζημιάς υπερβαίνει τις 700.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εισβολή ληστών σε κοσμηματοπωλείο

Πυροβόλησαν άνδρες της ΔΙΑΣ στο Παγκράτι

Τα λεφτά και γρήγορα

Έπιασαν τον κλέφτη που ρήμαξε την Αρτέμιδα

 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε