Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ληστές super market οι δράστες που πυροβόλησαν με “καλάσνικοφ” τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Είναι τρεις, οι δύο κρατούν οπλοπολυβόλα τύπου “καλάσνικοφ” και ο ένας πιστόλι. Το δολοφονικό, όπως έδειξε με τη συμπεριφορά του χθες, “τρίο” φαίνεται όμως ότι δεν συνδέεται με τη συμπλοκή και τη δολοφονία των αστυνομικών στου Ρέντη.

Οι δράστες που δεν διστάζουν να πυροβολήσουν φαίνεται ότι είναι ληστές super market. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει σε δύο ληστείες που έγιναν τις τελευταίες τρεις ημέρες σε super market την ώρα που ήταν ανοιχτά και γεμάτα κόσμο.

Μια ληστεία σε super market της Μεταμόρφωσης βράδυ Τρίτης και μια ακόμη την Τετάρτη στην Πεύκη σύμφωνα με υπαλλήλους και πελάτες έγιναν από τρεις άνδρες εκ’ των οποίων οι δύο κρατούσαν “καλάσνικοφ” και ο ένας πιστόλι.
Όλα δείχνουν ότι οι δράστες είναι καλά οργανωμένοι, πάνε στις ληστείες με κλεμμένα, γρήγορα αυτοκίνητα για να μπορούν να διαφύγουν εύκολα.
Είναι παράλληλα, όπως απέδειξαν χθες στα Πατήσια, έτοιμοι για όλα. Έχουν το δάκτυλο στη σκανδάλη και δεν διστάζουν να την τραβήξουν.
Κατά τη χθεσινή συμπλοκή οι δράστες έριξαν στο ψαχνό εναντίον των αστυνομικών. Στο σημείο που πυροβόλησαν μάλιστα υπήρχε σε απόσταση αναπνοής το νοσοκομείο Πατησίων, αλλά και ένα super market.
Από ένα θαύμα δεν υπήρξαν θύματα όταν οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν. Ευτυχώς κανείς πολίτης δεν βρέθηκε στην πορεία των διασταυρούμενων πυρών αστυνομικών και ληστών.
Το γεγονός μάλιστα ότι οι δράστες φορούσαν αλεξίσφαιρα δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κατά νου σε καμία περίπτωση να παραδοθούν, αντίθετα πάνε έτοιμοι για μάχη με αστυνομικούς και κρατούν όπλα που μπορούν να διαπεράσουν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, όπως και οι δολοφόνοι στου Ρέντη.
Το γεγονός ότι δεν δίστασαν να κολλήσουν τα όπλα στα κεφάλια δυο οδηγών για να τους αρπάξουν τα οχήματά τους, αλλά και το ότι πάνε βαριά οπλισμένοι σε super market γεμάτα κόσμο δείχνει επίσης ότι δεν έχουν τον παραμικρό σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή.
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν μπροστά τους άλλη μια αδίστακτη και δολοφονική σπείρα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε