Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λιβαδειά: Εντοπίστηκε ο ένας δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας 19χρονου

Λιβαδειά: Εντοπίστηκε ο ένας δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας 19χρονου

Μπήκαν στην αποθήκη του 19χρονου και του πατέρα του και αφού έκλεψαν γεωργικά εργαλεία προσπάθησαν να τους δολοφονήσουν.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι, όταν οι έξι δράστες, που επέβαιναν σε δύο οχήματα με βουλγαρικές πινακίδες, έκλεψαν γεωργικά εργαλεία από την αποθήκη του 19χρονου Βούλγαρου και 54χρονου πατέρα του.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τα θύματα και τράπηκαν σε φυγή, με το ένα εκ των δύο οχημάτων που χρησιμοποιούσαν, εγκαταλείποντας το δεύτερο στο σημείο. Ο νεαρός με τον πατέρα του καταδίωξαν τους δράστες με το αυτοκίνητό τους μέχρι την περιοχή του Σ.Σ Δαύλειας, όπου σε αγροτική οδό το όχημα των δραστών, εγκλωβίστηκε από αντιθέτως κινούμενο γεωργικό ελκυστήρα και ακινητοποιήθηκε.

Στην προσπάθεια του 19χρονου, να ακινητοποιήσει τους δράστες, ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, κινήθηκε προς το μέρος του, χτυπώντας τον με το αυτοκίνητο και τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, προέκυψε ότι ο ένας δράστης είναι ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 29ετών, κάτοικος Ορχομενού Βοιωτίας, ο οποίος μαζί με τους πέντε ακόμη ομοεθνείς του, εκ των οποίων δύο γυναίκες, ηλικίας 31 και 30 ετών και τρεις άνδρες ηλικίας 43, 37 και 30 ετών αντίστοιχα, είχαν προβεί νωρίτερα στην αφαίρεση των γεωργικών εργαλείων.

Οι δράστες δεν συνελλήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία υποβλήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε