Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λιβαδειά: “Έσπρωχνε” ηρωίνη, χασίς και χάπια

Λιβαδειά: “Έσπρωχνε” ηρωίνη, χασίς και χάπια

Μια 47χρονη Ελληνίδα συνελήφθη για ναρκωτικά στη Λιβαδειά ενώ κατασχέθηκαν πάνω από 700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά δισκία κ.α.

Η 47χρονη συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λιβαδειά Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την 47χρονη και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας, χθες το μεσημέρι πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα, με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι της στην πόλη της Λιβαδειάς.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 702,5 γραμμαρίων,

– ποσότητα ηρωίνης, σε νάιλον σακουλάκι, μεικτού βάρους 7 γραμμαρίων,

– πέντε ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,

– το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών και

Δύο κινητά τηλέφωνα.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Διαβάστε επίσης: Αιτωλοακαρνανία: “Φούλαρε” το νοικιασμένο με χασίς

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε