Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαφιόζικη εκτέλεση του μανατζερ – Δύο όπλα “βλέπει” η αστυνομια

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Μαφιόζικη εκτέλεση με φόντο το σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών που διακινούνται στα κλαμπ της πρωτεύουσας, βλέπει η Ασφάλεια πίσω από την δολοφονία ενός 36χρονου άνδρα που δούλευε “PR” σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Το πτώμα του Κ.Α. βρέθηκε σε ερημική περιοχή του Μενιδίου το πρωί τις Τρίτης και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφερε τουλάχιστον 12 τραύματα στην πλάτη από πυροβόλο όπλο.
Στο σημείο της δολοφονίας, παρά το γεγονός πως έπεσαν τουλάχιστον 12 πυροβολισμοί δεν βρέθηκαν κάλυκες, κάτι που σημαίνει πως οι δράστες είτε περισυνέλεξαν τους κάλυκες για να μην αφήσουν πίσω τους στοιχεία για το μηχανισμό του εγκλήματος, είτε πυροβόλησαν τον άτυχο άνδρα δυο άτομα με περίστροφα τα οποία άδειασαν στην πλάτη του.


Όπως διαπίστωσε η Ιατροδικαστής κ. Σ. Μαριανού το θύμα είχε δολοφονηθεί τρεις ημέρες πριν εντοπιστεί το πτώμα του από περίοικους σε ένα μικρο χωματόδρομο πάνω από την Λ. Κατσιμιδίου. Μάλιστα και όπως προκύπτει από τις εν εξέλιξη έρευνες της Ασφάλειας τέσσερις ημέρες πριν την δολοφονία, φίλοι του θύματος κατήγγειλαν σε Αστυνομικό Τμήμα των Νοτίων Προαστίων την εξαφάνιση του 36χρονου.
Οι γονείς του θύματος διαμένουν μόνιμα στην Ν. Υόρκη των ΗΠΑ και ενημερώθηκαν από την Ελληνική Πρεσβεία για το θάνατο του γιου τους.
Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση που ίσως έχει να κάνει με το σκοτεινό κόσμο διακίνησης ναρκωτικών και μάλιστα συνθετικών στα κλαμπ που διασκεδάζει η νεολαία, καθώς ο 36χρονος ήταν σεσημασμένος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ενώ είχε εκτίσει και πολυετή ποινή φυλακίσεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες που ερευνώνται με σοβαρότητα από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, το θύμα ήταν πρόσωπο γνωστό στην νυχτερινή Αθήνα, καθώς έκανε δημόσιες σχέσεις σε γνωστά κέντρα και κλαμπ τις παραλιακής Λεωφόρου.
Ο άγρια δολοφονημένος δημοσιοσχεσίτης ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά καθώς έχει φάκελο στην Ασφάλεια αφού το 2004 είχε συλληφθεί στην παραλιακή λεωφόρο έπειτα από επιχείρηση τις Δίωξης, η οποία είχε πληροφορίες για διακίνηση συνθετικών ναρκωτικών και κοκαΐνης στα νυχτερινά καταστήματα τις περιοχής.
Τότε στην κατοχή του 36χρονου είχαν βρεθεί ενάμιση κιλό κατεργασμένο χασίς, 30 γραμμάρια κοκαΐνη, 500 χάπια “Έκσταση”, και 33 γραμμάρια MDMA. Από το Δικαστήριο του είχε επιβληθεί ποινή 5 ετών την οποία και εξέτισε. Όταν αποφυλακίστηκε ένα χρόνο μετά συνελήφθη εκ νέου αυτή τη φορά με 50 κιλά χασίς για να εκτίσει και δεύτερη ποινή φυλακίσεις 3 ετών.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε