Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαθήτρια Λυκείου της Καλαμάτας επιτέθηκε με σουγιά σε συμμαθήτριά της

Μαθήτρια Λυκείου της Καλαμάτας επιτέθηκε με σουγιά σε συμμαθήτριά της

Τα 17χρονα κορίτσια ήρθαν στα χέρια μέσα στο χώρο του σχολείου καθώς είχαν προσωπικές διαφορές.

Γρήγορα τις χώρισαν, όμως η μία από αυτές δεν ήθελε να το αφήσει περάσει έτσι. Πήγε στην τάξη, πήρε ένα σουγιά που είχε στην τσάντα της και επιτέθηκε στη συμμαθήτριά της. Την τραυμάτισε στο πόδι και προσπάθησε να της επιτεθεί και πάλι, αλλά βρήκε αντίσταση.

“Είναι γνωστό ότι κουβαλούσε μαζί της σουγιά”, δήλωσαν μαθητές. Η τραυματισμένη μαθήτρια μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου έκανε ράμματα.

Οι λόγοι του καυγά δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ενώ αύριο θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η μαθήτρια που τραυμάτισε τη συμμαθήτριά της θα έχει την ευκαιρία να απολογηθεί,σύμφωνα με την εφημερίδα “Θάρρος”, ενώ θα τεθεί η πρόταση να αλλάξει σχολείο.

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του Λυκείου δηλώνουν ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που δεν είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα σχολεία της Καλαμάτας.

Τέλος, η μητέρα της μαθήτριας που τραυματίστηκε κατέθεσε μήνυση κατά της μητέρας της κοπέλας που έβγαλε σουγιά, και η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο των δικαστηρίων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε