Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Με κλάματα η αδερφή της Φαίης στη δίκη: “Θα έδινα τη ζωή μου να τη φέρω πίσω” – “Είπα ψέματα, έχω μετανιώσει” – “Κλειδί” η κατάθεση κοινού φίλου τους

Με κλάματα η αδερφή της Φαίης στη δίκη: “Θα έδινα τη ζωή μου να τη φέρω πίσω” – “Είπα ψέματα, έχω μετανιώσει” – “Κλειδί” η κατάθεση κοινού φίλου τους

– Μετανιωμένη εμφανίστηκε στη δίκη η Μαριαλένα, αδερφή της Φαίης Μπλάχα που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Νέα Μάκρη
– Υποστήριξε ότι ο Βαγγέλης Στεφανάκης την απείλησε και την ανάγκασε να πει ψέματα στην πρώτη κατάθεσή της
– “Δεν είχαμε παράλληλη σχέση”, ξεκαθάρισε η Μαριαλένα Μπλάχα
– Η κατάθεση κοινού φίλου τους: Ο Βαγγέλης έκλαιγε και φώναζε “τι έκανα”
– Η δίκη θα συνεχίστεί στις 19 Ιουνίου

Με κλάματα κατέθεσε η Μαριαλένα Μπλάχα στη δίκη για τη δολοφονία της αδερφής της, Φαίης, από τον Βαγγέλη Στεφανάκη στη Νέα Μάκρη, τον Απρίλιο του 2013.

Από την πρώτη στιγμή, εμφανίστηκε μετανιωμένη, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να πει ψέματα στην πρώτη κατάθεσή της υπό τις απειλές του Βαγγέλη Στεφανάκη, ενώ αναφέρθηκε και στο ροζ βίντεο που είχε στα χέρια του ο δολοφόνος της αδερφής της.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν ο Στεφανάκης κάνει σχέση με τη Φαίη. “Δεν είχαμε παράλληλη σχέση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν είχα σκοπό να καλύψω κανένα. Δεν υπήρχε διαμάχη μεταξύ εμένα και της αδελφής μου. Την αγαπούσα πολύ. Θα έδινα τη ζωή μου να τη φέρω πισω. Ακόμη και κάποιο όργανό μου αν ήταν να ζήσει. Έχω ακούσει τερατώδη πράγματα”, είπε στο δικαστήριο.  

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Στεφανάκη για να πει ψέματα: “Ο κατηγορούμενος ερχόταν και με ρώταγε ο ίδιος για την αδελφή μου, έλεγε πως άκουγε διάφορα. Του έλεγα “αν δε σου κάνει φύγε, άστην ήσυχη”. Η πρώτη κατάθεσή μου έγινε κατόπιν πίεσης και απειλής. Ο Στεφανάκης μου είπε να πω ψέμματα. Ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και να μην τον δώσω στην αστυνομία. Μου είπε οτι θα με διασύρει με το βίντεο που έχει από το ξενοδοχείο που είχαμε πάει. Μου είπε ότι το δωμάτιο είχε κάμερα και ότι θα με κάνει ρεζίλι. Δεν έγιναν τα περιστατικά που λένε. Σαν άνθρωπος είμαι χαμηλών τόνων, δεν κορόιδευα την αδελφή μου στη δουλειά της”. 

Αμέσως μετά, η Μαριαλένα Μπλάχα παραδέχτηκε ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή: “Δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή. Ούτε σπίτι, ούτε δουλειά. Πάσχω από κρίσεις πανικού, παίρνω χάπια. Στο παρελθόν είχα κατάθλιψη. Δεν λέω ψέματα. Θέλω να δικαστώ για αυτά που πρέπει και όχι για αυτά που θέλουν οι άλλοι”.

Αναφερόμενη στην ημέρα της δολοφονίας της αδερφής της, η Μαριαλένα Μπλάχα τόνισε ότι δεν γνώριζε πως ο Στεφανάκης είχε χτυπήσει τη Φαίη, όταν δέχτηκε το τηλεφώνημά του.

“Δεν τηλεφωνηθήκαμε με τον Στεφανάκη το μοιραίο βράδυ. Με κάλεσε στη Λ. Μεσογείων. Δεν ήξερα ότι είχε χτυπήσει τη Φαίη. Ήταν 5:30 το πρωί. Πήγα γιατί μου το ζήτησε επιτακτικά. Τον γνώρισα πριν κάνει σχέση με τη Φαίη. Δεν είχαμε παράλληλη σχέση. Η αδελφή μου ήταν ατίθασο πλάσμα. Πολλές φορές νευρίαζε πριν της πεις τι ήθελες. Ήθελα να γνωρίζει η Φαίη για μένα και τον Στεφανάκη, το θεώρησα σωστό. Ήθελα να είμαι εντάξει με την αδελφή μου. Δεν εκβίασα ποτέ και δεν απείλησα κανέναν. Η Φαίη ήθελε να είναι μαζί του. Της άρεσε… Πήγα μετά από 24 ώρες στην.αστυνομία και είπα την αλήθεια.  Η συναναστροφή μου με τον Στεφανάκη ήταν ήρεμη, δεν.μου έκανε κάποιο κακό. Πριν απ’ όλα αυτά δεν είχα λόγο να τον φοβάμαι. Η Φαίη μου είχε πει ότι τη ζήλευε…”.

Ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της, η Μαριαλένα Μπλάχα αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Στεφανάκη, όταν της ζήτησε να πει ψέματα στην κατάθεσή της.

“Ήμουν ευάλωτη εκείνη την περίοδο. Είχα χωρίσει και δεν είχα δουλειά. Ο Στεφανάκης μού ζήτησε να με δει σε μια καφετέρια για να μάθει τι θα καταθέσω στην αστυνομία. Μου είπε: “Πρόσεξε τι θα πεις στους μπάτσους, γιατί έγώ θα μάθω. Μην πεις τίποτα διαφορετικό”. Δέχομαι ότι συνάντησα τον Σαρέλ και του είπα “νιώθω ότι κάτι κακό θα μου συμβεί”. Του ζήτησα να καταθέσει κι εκείνος τα ίδια”.

Σαρέλ: Ο Βαγγέλης έκλαιγε και φώναζε “τι έκανα”

Ο Βικ Σαρέλ, ήταν ο άνθρωπος που φώναξε ο Βαγγέλης Στεφανάκης, το βράδυ της δολοφονίας της Φαίης και την πήγαν μαζί στο νοσοκομείο.

Στην κατάθεσή του, ο κοινός φίλος του κατηγορουμένου και των αδερφών Μπλάχα περιέγραψε όσα έζησε το μοιραίο βράδυ, αλλά και τη σχέση που του Στεφανάκη με τη Φαίη και τη Μαριαλένα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “η Μαριαλένα τον πίεζε με τα τηλέφωνα”.

“Εμφανίστηκε ο Βαγγέλης τρελαμένος. Φώναζε και ζητούσε βοήθεια. Είδα τη Φαίη λιπόθυμη. Ο Βαγγέλης φώναζε, έκλαιγε και έλεγε “τι έκανα”. Ο Βαγγέλης το μόνο που ήθελε ήταν να πάει τη Φαίη στο νοσοκομείο. Κάποια βράδια που ο Βαγγέλης έμενε σπίτι μου, τον έπαιρνε συνέχεια η Φαίη και κάποιες φορές και η Μαριαλένα. Ο Βαγγέλης πιεζόταν μέσω των τηλεφώνων από τη Μαριαλένα. Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα τον χάιδευε και του έλεγε να ηρεμήσει. Ο Στεφανάκης είναι μια χαρά παιδί. Περνάγαμε καλά μαζί. Δεν περίμενα αυτήν την κατάληξη. Να πεθάνει η Φαίη”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην άντρα της Μαριαλένας για το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης και το θάνατο της Φαίης

“Καίει” τον Στεφανάκη η κολλητή της Φαίης – Έβαλε τα κλάματα η αδελφή της – Συγκλονιστικές εξελίξεις στο θρίλερ της Νέας Μάκρης
 
“Άνανδρο που ο γιος μου χτύπησε τη Φαίη – Δε σηκώνεις χέρι σε ένα μπιμπελό”

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρα του συντρόφου της 23χρονης Φαίης στο Μίλα – Lifestyle

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης – “Κανένα ροζ βίντεο”, λέει ο Στεφανάκης

Οι τελευταίες ώρες της Φαίης! Έλυσε την σιωπή της η αδερφή της – «Ο κατηγορούμενος με απειλούσε με ροζ βίντεο»

Νέα πράξη στο δράμα της Νέας Μάκρης – Άρχισε η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα – Ο Στεφανάκης ήθελε να τη σκοτώσει είπε ο πατέρας του θύματος

“Έκανα σεξ με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της αδερφής μου και με εκβίαζε με ροζ βίντεο” – Δείτε ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η αδερφή της δολοφονημένης Φαίης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε