Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Mε λήστεψαν και μου άρπαξαν το παιδί μέσα από το σπίτι”, λέει στο Νewsit o έντρομος πατέρας

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

– Ληστής εισέβαλε μέρα σε σπίτι στο Καματερό
– Φεύγοντας πήρε όμηρο τη 10χρονη κόρη του ζεύγους
– Aφησε το παιδί ένα χιλιόμετρο μακριά απο το σπίτι – Σε κατάσταση σοκ το παιδί
– Πως περιγράφει τον εφιάλτη στο Newsit o πατέρας της 10χρονης
– Τελείως διαφορετική εκδοχή έδωσε η μητέρα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς λέει η ΕΛ.ΑΣ

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση με την εγκληματικότητα.

Χθες το πρωί στις 10.20, όπως καταγγέλει στο Νewsit o κύριος Νίκος Πολίτης, ένας ληστής εισέβαλε σε σπίτι στο Καματερό στην οδό Ανδρούτσου 4 προσποιούμενος τον κοινωνικό λειτουργό.
Ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και τη γυναίκα του καθώς και τη 10χρονη κόρη του ζευγαριού που εκείνη την ώρα βρισκόταν σπίτι. Το μεγαλύτερο κορίτσι της οικογένειας έλειπε καθώς είχε φύγει για την εργασία της.

Ο ληστής αφού άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά έφυγε αλλά πήρε μαζί του όμηρο και το 10χρονο κορίτσι προκειμένου να σιγουρευτεί πως οι γονείς του δε θα φωνάξουν την αστυνομία.

Εβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο όπου μέσα είχε ένα οπλο καλάσνικοφ και διέφυγε ανενόχλητος.

Ευτυχώς δεν πείραξε το παιδί και το άφησε ένα χιλιόμετρο μακριά  απ’ το σπίτι,  έξω απ’ την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. 
Εκει είδαν το παιδί οι γείτονες. Αφού ειδοποίησαν τους γονείς πήγε ο πατέρας της μικρής και την βρήκε σε κατάσταση σοκ.

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΗ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΝΕWSIT Ο ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

‘Οπως αποκαλύπτει στο Νewsit  ο πατέρας της 10χρονης, Νίκος Πολίτης “μπήκαν στο σπίτι μας ληστές στις 10.20 χθες το πρωί. Ηταν μαζί μου η σύζυγος μου και η 10χρονη κόρη μου. Μπήκε μέσα ένας ληστής και εμείς τα χάσαμε. Πήρε τη βαλίτσα με τα λεφτά και τα χρυσαφικά, βούτηξε την κόρη μου και έφυγε. Εγώ πήρα τηλέφωνο την αστυνομία αμέσως και ήρθε στο σπίτι. Το παιδί βρέθηκε ένα χιλιόμετρο μακριά έξω από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Μας πήρε τηλέφωνο μια γνωστή μας οτι είναι εκεί το παιδί και πήγαμε και το πήραμε. Το παιδί είναι σε κατάσταση αμοκ. Είναι πολύ φοβισμένο γιατί μέσα στο αυτοκίνητο είδε και ένα οπλο καλάσνικοφ. Εμάς δεν μας απείλησε. Το παιδί δεν το πείραξε. Καλέσαν τη γυναίκα μου για κατάθεση στην ασφάλεια”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο πατέρας της 10χρονης…

ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΔΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 10ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της ΕΛ.ΑΣ,  η μητέρα της 10χρονης έδωσε μια τελείως διαφορετική εκδοχή στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η μητέρα (που έχει διαφορετικό επώνυμο από αυτό του συζύγου της) υποστήριξε πως εμφανίστηκε ένας άνδρας 50 ετών στην πόρτα της και της είπε πως τον στέλνει ο ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα και πως θέλει να την εγγράψει στους καταλόγους της εκκλησίας ωστε να λαμβάνει το επίδομα απορίας. Της ζήτησε να πάρει μαζί της ότι κοσμήματα είχε για να δείξει στον ιερέα ως ενέχυρο. Στη συνέχεια την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του μαζί με τη 10χρονη κόρη της και τις οδήγησε έξω από την εκκλησία. Τις κατέβασε από το αυτοκίνητο και τους είπε πως πηγαίνει στο σπίτι να πάρει και τον σύζυγό της προκειμένου να εγγραφεί και αυτός στους καταλόγους για να πάρει το επίδομα απορία. Μόλις μάνα και κόρη βγήκαν από το αυτοκίνητο ο 50χρονος άνδρας έγινε καπνός.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως ένας άνθρωπος επώνυμα κάνει μια τόσο σοβαρή καταγγελία και πως η γυναικα του δίνει μια τόσο διαφορετική εκδοχή.

Σε κάθε περίπτωση η εγκληματικότητα καλπάζει με τους αδίστακτους κακοποιούς να μην λογαριάζουν τίποτα. Όπως για παράδειγμα τα περιστατικά ληστείας μετά βιασμού που έχουν αποκαλυφθεί τον τελευταιο καιρό. Οι κακοποιοί δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα, δρουν βίαια ακόμα και όταν δεν συναντούν αντίσταση από τα θύματά τους και έχουν προκαλέσει πανικό στους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων.
Τελευταίο περιστατικό, αυτό του βιασμού 40χρονης μητέρας μέσα στο σπίτι της στην Ηλιούπολη. (διαβάστε την είδηση)

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή των όσων έζησε στα χέρια των ληστών ο γνωστός γιατρός, Ανδρέας Φουστάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ! Κακοποίησαν γυναίκα μέσα στο σπίτι της – Τρεις εισβολές με θύματα γυναίκες σε 24 ώρες

Ηλεία:Λήστεψαν και κλείδωσαν στην τουαλέτα ιερέα και παπαδιά -Δείτε βίντεο!

Τρόμος τη νύχτα για τον Ανδρέα Φουστάνο – Μπήκαν με όπλα και μαχαίρια στο σπίτι του – Έγκλημα

Εγκληματικότητα παντού! Σκηνές που δεν χωράει ο νους! – Τοξικομανής τρυπά τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε μικρά παιδιά! – video ντοκουμέντο – Ελλάδα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε