Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Με ποιον κοιμούνται αγκαλιά τις νύχτες οι κάτοικοι στην Πελασγία;

Με ποιον κοιμούνται αγκαλιά τις νύχτες οι κάτοικοι στην Πελασγία;

Μην βιαστείτε να σκεφτείτε κάτι πονηρό γιατί η απάντηση δηλώνει την απελπισία που νιώθουν καθώς κοιμούνται αγκαλιά με… καραμπίνες!

Απελπισμένοι και απροστάτευτοι νιώθουν οι κάτοικοι της Πελασγίας από την έντονη εγκληματικότητα που επικρατεί στην περιοχή τους.

Μάλιστα ζητούν μέσα από το LamiaReport μια απάντηση από τον Αστυνομικό Διευθυντή για το τι θα γίνει με την αστυνόμευση στην περιοχή τους:

“Τα πράγματα είναι τραγικά πλέον στην Πελασγία!! Χθες λήστεψαν ένα αυτοκίνητο και προσπάθησαν να πάρουν και άλλο ένα χωρίς να τα καταφέρουν!! κάθε εβδομάδα έχουμε τέτοια κρούσματα!! Πριν ένα μήνα είχαμε την ληστεία της τράπεζας! Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή μας; Να υπάρξουν θύματα;” δηλώνουν αγανακτισμένοι.

“Φοβόμαστε το βράδυ να κοιμηθούμε γιατί δεν ξέρουμε τι θα βρούμε το πρωί. Ππλέον η πλειοψηφία των κατοίκων έχει αγοράσει καραμπίνες και κοιμούνται το βράδυ με την καραμπίνα δίπλα με τον φόβο να μην μπουν στα σπίτια τους ληστές! για ακόμη μια φορά η αστυνομία είναι ανύπαρκτη τα βράδια!!! δεν ξέρω που θα οδηγηθούμε οι αγανακτισμένοι κάτοικοι!”, συνεχίζουν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε