Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Με “βιτρίνα” σχολικά, έστηνε παράνομα στοιχήματα!

Με “βιτρίνα” σχολικά, έστηνε παράνομα στοιχήματα!

50χρονος στην Κατερίνη είχε οργανώσει παράνομο στοίχημα ποδοσφαιρικών αγώνων, με στοιχήματα που μέσα σε λιγότερες από 20 μέρες, ανέρχονταν στα 17.000 ευρώ.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Κατερίνης συνέλαβαν χθες τον ιδιοκτήτη καταστήματος με σχολικά είδη ο οποίος είχε οργανώσει και διεξάγει σε ευρύ κύκλο προσώπων, παράνομο στοίχημα σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων προκαθορισμένης απόδοσης μέσω διαδικτύου, από υπολογιστή ο οποίος ήταν εγκατεστημένος σε γραφείο στο εσωτερικό του καταστήματος. 

Στον υπολογιστή υπήρχε εγκατεστημένο λογισμικό το οποίο επικοινωνούσε επιγραμμικά (online) με εταιρεία του διαδικτύου και μετά τη διενέργεια του παράνομου στοιχήματος, εκτύπωνε με χρήση ειδικού λογισμικού προγράμματος, έντυπο – δελτίο κατάθεσης με μοναδικό αριθμό, το οποίο αποτελούσε απόδειξη για το ποσό και τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που παράνομα στοιχηματίζονταν.

Τα συνολικά στοιχήματα που διενήργησε ο 50χρονος από 01-06-2010 έως και 19-06-2010 ανέρχονται στο ποσό των 17.029,95 ευρώ. Σε σωματική έρευνα που έγινε στον δράστη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε