Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μενίδι: Δεν ήταν “αδέσποτη” η σφαίρα που παραλίγο να σκοτώσει 14χρονη!

Μενίδι: Δεν ήταν “αδέσποτη” η σφαίρα που παραλίγο να σκοτώσει 14χρονη!

– Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής (25.06.2017)
– Σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι μίας 14χρονης, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της
– Όλα αυτά, περίπου 20 ημέρες μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής

Περίπου 20 ημέρες μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, το απόγευμα της Κυριακής (25.06.2017) νέο περιστατικό σοκάρει, καθώς μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι μίας 14χρονης, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η σφαίρα δεν είναι αδέσποτη και πιθανώς προήλθε από πιστόλι 9mm, ωστόσο αναμένεται το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης.

Οι αρχές ερευνούν σοβαρά το ενδεχόμενο να προκλήθηκε συμπλοκή στην περιοχή, καθώς την επίμαχη ώρα κυκλοφορούσε άτομο που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

 

 

Εξετάζεται, λοιπόν το ενδεχόμενο, να υπήρξε ένοπλη συμπλοκή, γιατί το άτομο που αποφυλακίστηκε είχε αρκετούς εχθρούς στην περιοχή και έτσι να προήλθε από εκεί η σφαίρα.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης έχει ζητήσει να ενημερώνεται προσωπικά και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε