Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Μενίδι: Οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους ζητώντας δικαίωση για τον Μάριο

Μενίδι: Οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους ζητώντας δικαίωση για τον Μάριο

Μπορεί σήμερα (14.06.2017) να αποφασίστηκαν τα μέτρα που θα πάρει η αστυνομία στην περιοχή του Μενιδίου, ωστόσο, η οργή των κατοίκων είναι μεγάλη. Για αυτό και συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες ενώ απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, ζητώντας να βρεθεί ο δολοφόνος του Μάριου!

Η νέα πορεία των κατοίκων με κατεύθυνση το 6ο Δημοτικό Σχολείο, εκεί που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος, στην μοιραία γιορτή, ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης λίγο αφότου ο δήμαρχος ανακοίνωσε τα νέα μέτρα της ΕΛΑΣ και ολοκληρώθηκε το βράδυ. Οι κάτοικοι τον γιούχαραν και κατευθύνθηκαν προς τον καταυλισμό των Ρομά. 

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν με σύνθημα “Μάριος Δημήτριος 11 χρονών αυτός είναι ο ήρωας του Δήμου Αχαρνών” εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την εγκληματικότητα της περιοχής.

;

Περνώντας από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι κάτοικοί ξεκίνησαν και πάλι τα γιουχαρίσματα ενώ προπηλάκισαν έναν τσιγγάνο ο οποίος είχε συλληφθεί. Μάλιστα,ι έκλεισαν για μισή ώρα και την έξοδο 7 της Αττικής Οδού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε