Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μέρα τρόμου στην Αττική. Ληστείες κάθε μία ώρα!

Πρωτοφανές μπαράζ ληστειών και επιθέσεων σε όλο το Λεκανοπέδιο την Παρασκευή!

Στις εννιά το πρωί στου Ζωγράφου δύο ένοπλοι με καραμπίνες, απείλησαν υπάλληλο σεκιούριτι και του πήραν τα χρήματα που μετέφερε. Στη Ν. Φιλαδέλφεια την ίδια περίπου ώρα, δύο άγνωστοι ένοπλοι μπήκαν σε πρατήριο τσιγάρων και πήραν από τους υπαλλήλους τσαντάκι με χρήματα.

Στις 11.30 στο κέντρο της Αθήνας, μία ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας. Οι άγνωστοι την χτύπησαν για να της πάρουν την τσάντα της. Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στις δώδεκα παρά είκοσι δύο άγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν σε γυναίκα πάλι στο κέντρο και της πήραν την τσάντα. Η γυναίκα νοσηλεύεται επίσης.

Στις δύο παρά τέταρτο, άγνωστος μπήκε σε φούρνο και με την απειλή μαχαιριού, πήρε από τον ιδιοκτήτη 150 ευρώ.
Στις πέντε και είκοσι το απόγευμα, δύο άγνωστοι απείλησαν με όπλο υπάλληλο βενζινάδικου στο Χαλάνδρι και τον ανάγκασαν να τους δώσει τις εισπράξεις.

Στη λεωφόρο Αμφιθέας δύο ένοπλοι μπηκαν σε σούπερ μάρκετ και άδειασαν το ταμείο στις 19.49, ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα στο Παλαιό Φάληρο δύο ένοπλοι λήστεψαν φαρμακείο.

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ είχαμε και στον Άγιο Δημήτριο στις 19.45. Οι δύο δράστες με την απειλή όπλων ανάγκασαν την ταμία να τους δώσει τα χρήματα της ημέρας. Στις οκτώ το βράδυ στη Νέα Σμύρνη, δύο δράστες με την απειλή όπλου λήστεψαν φαρμακείο ενώ στη Ν. Φιλαδέλφεια στις εννιά παρα τέταρτο με τον ίδιο τρόπο θύμα ληστείας έπεσε ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟ ΠΟ.

Για 800 ευρώ, στιγμές τρόμου έζησε ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών στην οδό Ανδριανουπόλεως στην Αθήνα. Τρεις ένοπλοι τον απείλησαν και τον ανάγκασαν να του δώσει τις εισπράξεις του.

Στις 11 το βράδυ ανάλογο σκηνικό και στην οδό Παξών, όπου δύο ένοπλοι μπήκαν σε κατάστημα ψιλικών και προσπάθησαν να αφαιρέσουν τα χρήματα του ταμείου. Θύμα ληστείας είχε πέσει είκοσι λεπτά πριν στο Αιγάλεω ιδιοκτήτης περιπτέρου. Τον απείλησαν με όπλο για να του πάρουν 180 ευρώ.

Τα παραπάνω είναι μόνο τα καταγεγραμμένα περιστατικά…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε