Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μεσολλόγι: Της άρπαξε την τσάντα και έφυγε για την Αθήνα...

Μεσολλόγι: Της άρπαξε την τσάντα και έφυγε για την Αθήνα...
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.02.2011 | 08:17
Πρώτη δημοσίευση: 25.02.2011 | 21:47

Ζήτησε καφέ, βρήκε τηνευκαρία να αρπάξει αυτό που ήθελε και επιβιβάστηκε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ με προορισμό την Αθήνα...

Η χαρά του νεαρού κλέφτη όμως δεν κράτησε πολύ αφού συνελήφθη στην Αθήνα. Ο δράστης υποστήριζε στους συνεπιβάτες του ΚΤΕΛ ότι ταξιδεύει γιατί θέλει να κάνει ψώνια καθώς είχε πάει για ψάρεμα και είχε καλή... ψαριά!

Αυτό που εννούσε μάλλον ήταν η τσάντα της ιδιοκτήτριας του καφενείου που είχε "βουτήξει" λίγες ώρες νωρίτερα! Ο δράστης μπήκε σε καφενείο νωρίς το πρωί μόλις που είχε ανοίξει και ζήτησε ένα καφεδάκι. Η ιδιοκτήτρια πήγε στην κουζίνα να φτιάξει τον καφέ και ο ο νεαρός εκμεταλεύτηκε την απουσία της και βρήκε την τσάντα που είχε βάλει σε μία ντουλάπα μέσα στο χώρο της κουζίνας.

Οταν γύρισε να δώσει τον καφέ στον νεαρό διαπίστωσε ότι ο νεαρός είχε εξαφανιστεί και μαζί και η τσάντα της. Μέσα είχε κάρτες αλλά και χρηματικό ποσό. Ωστόσο ο δράστης είναι γνωστός στην αστυνομία λόγω παρόμοιων αδικημάτων και μετά την αρχική αναζήτησή του στην πόλη του Μεσολογγίου, τον συνέλαβαν στην Αθήνα.

    Διαδώστε αυτό το άρθρο