Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μετανιωμένος ο 52χρονος που κρατούσε ομήρους στην Κομοτηνή

ΦΩΤΟ από το piazzadelpopolo

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικής βλάβης η οποία χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και κατά συρροή, απόπειρα εκβίασης, αρπαγή, οπλοφορία, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς, άσκησε το απόγευμα η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης, εναντίον του 52χρονου που μπήκε χθες στο εργοστάσιο Helesi στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής…

και αφού άνοιξε πυρ με καραμπίνα εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου κι ενός υπαλλήλου, στη συνέχεια κρατούσε επί 12 ώρες ομήρους δυο εργαζόμενους.

Η δικηγόρος του, Σοφία Σαριπανίδου, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι ο πελάτης της δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κι αυτό, όπως είπε, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα τραύματα που προκάλεσε δεν είναι σε καίρια ζωτικά σημεία του ανθρώπινου σώματος.

Είπε επίσης ότι σέβεται και εκτιμά τον εργοδότη και κουμπάρο του, δηλώνει μετανοιωμένος για τις πράξεις του και πως η κατάσταση εκτραχύνθηκε από λάθος χειρισμούς. Πρόσθεσε ακόμη ότι ο πελάτης της έχει να λαμβάνει αποζημίωση από την εταιρεία, βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, πάσχει από μελαγχολία και πως η οικογένειά του, είναι στο πλευρό του.

Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της Εισαγγελέως.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο της Κομοτηνής οι δύο άνθρωποι που τραυμάτισε χθες ο 52χρονος ενώ ο 30χρονος υπάλληλος έκανε επέμβαση στα πόδια.

Διαβάστε εδώ το χρονικό του 12ωρου θρίλερ

Ομηροι της ανεργίας οι κάτοικοι της Κομοτηνής και της Ροδόπης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε