Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Μεθυσμένος Ειδικός Φρουρός πυροβολούσε στο ψαχνό

Κατηγορείται για παράβαση του Ν. «περί όπλων» και «επικίνδυνες σωματικές βλάβες» σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος «καφετέρια-μπάρ».

Σοβαρό επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης από έναν ειδικό φρουρό, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, διαπληκτίστηκε με τους θαμώνες ενός μπας, με αποτέλεσμα να βγάλει το υπηρεσιακό του όπλο και να πυροβολήσει και να τραυματίσει έναν θαμώνα στο πόδι.

Όλα ξεκίνησαν στις 03:30 στο Παγκράτι, όταν ο 24χρονος ειδικός φρουρός ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας μέσα σε καφετέτια μπαρ της περιοχής, διαπληκτίσθηκε με άλλους θαμώνες και στη συνέχεια όταν ο ιδιοκτήτης τον συνόδευσε εξωτερικά του καταστήματος και χωρίς να έχει προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ τους, κάτω από άγνωστες συνθήκες, πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι μία (1) φορά, τραυματίζοντας τον παθόντα στο πόδι.

Ο συλληφθείς που όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατηγορείται για παράβαση του Ν. «περί όπλων» και «επικίνδυνες σωματικές βλάβες» σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος «καφετέρια-μπάρ». Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ε.Δ.Ε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε