Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μια γυναίκα ξέφυγε μέσα από τα χέρια της αντιτρομοκρατικής

Μια γυναίκα ξέφυγε μέσα από τα χέρια της αντιτρομοκρατικής

Η επιχείρηση των ανδρών της αντιτρομοκρατικής κράτησε καιρό και ήταν καλοδουλεμένη ως την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη μπυραρία της Νέας Φιλαδέλφειας έξι άτομα, αλλά έχασαν, κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια τους, μια κοπέλα, ύποπτη για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί εδώ και καιρό είχαν εντοπίσει κάποια άτομα που κινούνται στο χώρο. Άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τις κινήσεις τους, αλλά και τις συνδιαλέξεις τους.
Έτσι εντόπισαν τη… συγκέντρωση χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Όταν είδαν πως στην ομάδα που είχε συγκεντρωθεί μετείχαν τόσο οι δύο καταζητούμενοι για τη συμμετοχή τους στη ληστεία στο Φιλώτα, όσο και τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα, ύποπτα για τη συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς αποφάσισαν να επέμβουν.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά έξι άτομα. Για τον έναν δεν προέκυψε καμία κατηγορία και έτσι λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα των τριών ατόμων που έχουν συλληφθεί μαζί με τους Φοίβο Χαρίση – Πούλο και Αργύρη Ντάλιο, που καταζητούνται για συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και για συνέργεια στη ληστεία της Φλώρινας.

Άγνωστη παραμένει και η ταυτότητα της νεαρής γυναίκας που μυστηριωδώς κατάφερε να ξεφύγει κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια των ανδρών της αντιτρομοκρατικής.
Η γυναίκα ήταν παρούσα στη συνάντηση της Νέας Φιλαδέλφειας, όμως μετά την επιχείρηση των αστυνομικών μυστηριωδώς δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των συλληφθέντων.

Ποια μπορεί να είναι η γυναίκα παραμένει μυστήριο, θυμίζουμε όμως ότι οι αστυνομικοί ερευνούν τον ρόλο γυναίκας σε πολλά χτυπήματα τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Οι δύο καταζητούμενοι στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής – Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

«Συνειδητά χτυπάμε τράπεζες, κεφάλαιο»

Αρνήθηκαν να απολογηθούν οι συλληφθέντες για τη ληστεία στην Κοζάνη – Έφτυσε την κάμερα ο Δ. Πολίτης – “Ζήτω η αναρχία” φώναξε ο “τοξοβόλος”

Άλλαζαν γιάφκες σαν πουκάμισα – Άφησαν το Παγκράτι τη μέρα του… Mall

Η στιγμή της σύλληψης των τεσσάρων στο Βελβεντό Κοζάνης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε