Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μία γυναίκα νεκρή σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στα ‘Ισθμια – ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο της συμπλοκής

Μία γυναίκα νεκρή σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στα ‘Ισθμια – ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο της συμπλοκής

– Η 25χρονη βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά, σύμφωνα με την αστυνομία
– Οι δράστες λήστεψαν ταβέρνα στην Π. Εθνική Αθηνών – Θηβών
– Ακολούθησε καταδίωξη και συμπλοκή με τους αστυνομικούς
– Δεν αποκλείεται να πρόκειται για δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Μία 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, που νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία και καταδιώκονταν.

Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο.

Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής τρία άτομα είχαν εισβάλει με δύο πολεμικά καλάσνικοφ στην ταβέρνα “Μπάμπης” στο 37ο χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Θηβών στα Παλαιοκούνδουρα. Ακινητοποίησαν ιδιοκτήτες και πελάτες. Άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη.

Η αστυνομία εντόπισε τους δράστες στο ύψος της Κινέτας. Ακολούθησε καταδίωξη έως τα Ίσθμια προς Επίδαυρο. Εκεί οι δράστες φαίνεται να σταμάτησαν και να περίμεναν τους αστυνομικούς. Οταν τους είδαν άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Ακολούθησε συμπλοκή και σφοδρή ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους δράστες.

Γυναίκα οδηγός που περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα εξέπνευσε. Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις η σφαίρα πέρασε από το πίσω τζάμι και τη βρήκε στην πλάτη. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα χτυπήθηκε απο τα καλάσνικοφ των ληστών. Ωστόσο, όπως λένε απο το αρχηγείο της ΕΛΑΣ θα γίνει βαλλιστική εξέταση στα όπλα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και εξελίσσεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη ομαδική απόδραση των Τρικάλων.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κλεμμένου αυτοκινήτου ζητώντας πληροφορίες απο πολίτες. Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ SUBARU FORESTER με αριθμό κυκλοφορίας YPO-1394.

Διαβάστε

Λάρισα: Πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα για 20 χιλιόμετρα για να αποφύγει τις χειροπέδες!

Ντου ΕΚΑΜ και Σωφρονιστικών στην Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού! – Βρήκαν ολόκληρο οπλοστάσιο!

Τρίκαλα: Βρήκαν μέσα σε κελί το σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές!

Φρουροί φυλακών με πολεμικά όπλα – Η ΕΚΑΜ ελέγχους σε κελιά κρατουμένων

Τρίκαλα: ”Παραστρατιωτική οργάνωση πίσω από την αιματηρή απόδραση των φυλακών” – Βίντεο!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε