Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μικρή Άννυ: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της! Γιατί της αφαίρεσαν τα γεννητικά όργανα – Καταγγελίες για εξαγορές μαρτύρων στη δίκη

Μικρή Άννυ: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της! Γιατί της αφαίρεσαν τα γεννητικά όργανα – Καταγγελίες για εξαγορές μαρτύρων στη δίκη

– “Διεξάγεται μια παράλληλη δίκη…”, είπε με νόημα ο Σ. Γεωργίου
– “Ο πατέρας και ο Νικολάι φαίνεται να έχουν συμφωνήσει αμοιβαίως να κρατήσουν κλειστά τα στόματα τους”
– Η 4χρονη Άννυ δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2015, τις ημέρες του Πάσχα, στο διαμέρισμα, όπου έμενε με τους γονείς της, στη Μιχαήλ Βόδα
– Τι είπαν ο συνήγορος της μητέρας της Άννυ, Σ. Γεωργίου, και ο καθηγητής ψυχιατρικής, κ. Παπαδάτος, στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon

Συνεχίζονται οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της μικρής Άννυ και τη δολοφονία της από τον ίδιο της τον πατέρα Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ και τον 30χρονο φίλο του, Νασίφ Αχμέντοφ, γνωστός στην υπόθεση ως “Νικολάι”.

Η 4χρονη Άννυ δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2015, τις ημέρες του Πάσχα, στο διαμέρισμα, όπου έμενε με τους γονείς της, στη Μιχαήλ Βόδα. Στις 21 Απριλίου πήγαν στο “Χαμόγελο του παιδιού” και δήλωσαν την εξαφάνιση της κόρης τους. Τρεις ημέρες αργότερα, πήγαν στο Α.Τ Ομονοίας και είπαν ότι το παιδί χάθηκε…

Ο συνήγορος της μητέρας της Άννυ, Σ. Γεωργίου, κατήγειλε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, πως γίνονται εξαγορές μαρτύρων στη δίκη.

“Η μητέρα έθεσε το θέμα του Νικολάι. Δώσαμε μάχη. Κρυβόταν, καθυστερούσε τη δίκη και τώρα έχω την αίσθηση ότι διεξάγεται μια παράλληλη δίκη, δίπλα στη δίκη που διεξάγεται στο ακροατήριο. Επηρεασμοί και εξαγορές μαρτύρων, μυστικές συμφωνίες. Σήμερα, ενώ είχε περάσει 1 λεπτό από την τυπική λήξη της συνεδρίασης, ο συνήγορος του πατέρα έκανε δήλωση ότι ποτέ δεν διανοήθηκε να κατηγορήσει τον φίλο του. Οι συγκατηγορούμενοι στη δίκη ήταν στο ίδιο κελί”.

Και συνέχισε: “O κ. Υπαστυνόμος, είπε ότι αναφέρεται σε τρίτο πρόσωπο γιατί υπήρχε τρίτο DNA και μάλιστα στην κηλίδα αίματος του παιδιού. Ήταν ένα μείγμα με κύριο δότη το παιδί. Συνεπώς, φαίνεται να υπήρχε και άλλο πρόσωπο στο διαμέρισμα.

Οι δύο φαίνεται να έχουν συμφωνήσει αμοιβαίως να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους. Ο καθηγητής ψυχιατρικής, κ. Παπαδάτος, είπε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να έχουμε σεξουαλικό έγκλημα”.

Σε τηλεφωνική παρέμβαση, ο κ. Παπαδάτος ανέφερε: “Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο πατέρας κρύβει τα πραγματικά γεγονότα. Υπάρχει πλήρης κάλυψη των γεγονότων, ίσως υπάρχει συμφωνία και με τον Νικολάι. Ένα από τα ενδεχόμενα είναι να πρόκειται για ένα είδος σεξουαλικού εγκλήματος, αλλά δεν ξέρουμε γιατί δεν βρέθηκε το πτώμα του παιδιού.

Ένα ζήτημα είναι ότι αφαίρεσαν τα γεννητικά όργανα. Φαίνεται ότι προσπαθούν να κρύψουν κάτι παραπάνω από τον ίδιο τον θάνατο”.

 

Οι εξελίξεις στη δίκη

 

Για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης ο πατέρας της Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ, έλαβε το λόγο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων του ειδικού επιστήμονα της ΕΛΑΣ και του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη. Ο “Σάββας” υποστήριξε ενώπιον δικαστών και ενόρκων πως η Άννυ είχε χτυπήσει στο μπάνιο και πως από εκεί προέρχονται τα αίματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα.“Όταν το παιδί μπήκε στο μπάνιο έπεσε και ράγισε τη μύτη του και από εκεί είναι τα αίματα…” ανέφερε μόνο.

Ως έναν άνθρωπο που ουσιαστικά δεν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του αν και υποστηρίζει το αντίθετο περιέγραψε τον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ ο ειδικός πραγματογνώμονας, Ματθαίος Εξάρχου, ενώ πάγωσε το ακροατήριο όταν μετέφερε την εκδοχή του πατέρα για τα κίνητρα που τον οδήγησαν στον τεμαχισμό του σπλάχνου του.

Ο μάρτυρας ανέφερε πως ο 28χρονος παρουσίαζε έντονη επιθετικότητα απέναντι στη σύντροφο του, ενώ, τόνισε πως ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αγαπούσε και φρόντιζε την Άννυ. «Ο ίδιος λέει ότι το πρόσεχε το παιδί και το έβαζε σε άλλο χώρο ότι έκαναν ναρκωτικά, εξ´ επαγωγης προκύπτει ότι δεν ισχύει αυτό και πως καθόλου δεν φρόντιζε το παιδί…», ανάφερε ο μάρτυρας.

 

Μικρή Άννυ: Χωρίς ίχνος μεταμέλειας ο πατέρας του παιδιού – «Έπεσε στο μπάνιο! Απο εκεί είναι τα αίματα»

 

Ο πραγματογνώμονας σκιαγράφησε το προφίλ του κατηγορουμένου υποστηρίζοντας πως παρουσιάζει έλλειψη μεταμέλειας, ενώ, την ίδια στιγμή εκλογικεύει το γεγονός ότι έχει βλάψει άλλους. «Σε μένα παραδέχθηκε τον τεμαχισμό. Είπε ότι το έκανε, πως ακολουθησε τις συμβουλές του συγκατηγορουμένου του (σσ Νικολάι) προκειμένου να μη βρεθεί το πτώμα γιατί είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με την αστυνομία και δεύτερον γιατί φοβόταν τη γυναίκα του. Ο ίδιος μου είπε ότι μετάνιωσε για την πράξη του αλλά δεν είχε σοβαρότητα αυτό που μου είπε».

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε