Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Μήλος: Αποκαλύψεις για τον θάνατο του επιχειρηματία

Μήλος: Αποκαλύψεις για τον θάνατο του επιχειρηματία

Καποιοι φαίνεται να έστησαν σκηνικό θανάτου – Δείτε στο βίντεο τι λέει ο βοσκός που τον βρήκε…

Οι μαρτυρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Η αστυνομία στέκεται σε εκείνες που αναφέρουν ότι το μοιραίο βράδυ της 7ης Σεπτεμρίου, ο 27χρονος επιχειρηματίας τσακώθηκε άγρια σε πανηγύρι. Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι νωρίτερα το θύμα έπινε τσίπουρα και φλέρταρε στο ίδιο πανηγύρι. 

Όλοι εικάζουν ότι ο Γιώργος Απέργης δολοφονήθηκε και μεταφέρθηκε από τους δράστες στη δύσβατη περιοχή. Εκεί έστησαν σκηνικό θανάτου, για να αποπροσανατολίσουν τις αρχές. Το πτώμα βρέθηκε από ένα βοσκό την ώρα που προσπαθούσε να μαζέψει το κοπάδι του, στην Αγία Στυλιανή της Μήλου, κοντά στη Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού. Ο βοσκός ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί ακόμα και αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα. Από το πτώμα είχαν αφαιρεθεί τα ρούχα και τα παπούτσια. 

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, έκανε λόγο για βίαιο θάνατο. Ο 27χρονος επιχειρηματίας χτυπήθηκε λίγο πριν ή λίγο μετά το θάνατό του, με αιχμηρό αντικείμενο. Βρέθηκε τραύμα στο κεφάλι πάνω ακριβώς από το αριστερό του αυτί. 

Δείτε εδώ το βίντεο με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε