Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μητέρα είδε την 12χρονη κόρη της σε βίντεο στο facebook να κάνει έρωτα με 16χρονο! Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί

Μητέρα είδε την 12χρονη κόρη της σε βίντεο στο facebook να κάνει έρωτα με 16χρονο! Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί

– Όλα έγιναν αρχές Μαρτίου σε περιοχή της Αττικής
– Στο βίντεο ήταν παρόντα και άλλα ανήλικα παιδιά!
– Ένας άλλος 16χρονος βιντεοσκοπούσε
– Η κατάθεση της 12χρονης στους αστυνομικούς

Ήταν αρχές Μαρτίου όταν μια μητέρα σε περιοχή της Αττικής έβλεπε στο facebook ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την 12χρονη κόρη της να έρχεται σε ερωτική επαφή και μάλιστα παρά φύση με ένα 16χρονο αγόρι.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Την είχε ειδοποιήσει συγγενικό της πρόσωπο για το βίντεο και αμέσως έσπευσε στην Ασφάλεια Αττικής. Όλα ξεκίνησαν στις 3 Μαρτίου. Η 32χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού είπε στους αστυνομικούς ότι επικοινώνησε με τη μητέρα μιας φίλης της κόρης της και τότε εκείνη πήγε στο σπίτι του 16χρονου και πήρε το βίντεο! Όταν το παρέδωσε στους αστυνομικούς εκείνοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Σύμφωνα με το ereportaz, στο σπίτι την ώρα της βιντεοσκόπησης εκτός από την 12χρονη και τον 16χρονο, ήταν άλλα πέντε παιδιά! Ένας, επίσης 16χρονος που βιντεοσκοπούσε ένας 14χρονος και άλλα δυο κορίτσια που είναι φίλες της 12χρονης και άλλο ένα αγόρι. Το βίντεο ενέβηκε στο facebook στις 2 Μαρτίου.

Αμέσως, υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας και συνελήφθησαν οι δυο 16χρονοι και ο 14χρονος.

Καταθέτοντας στους αστυνομικούς η 12χρονη είπε ότι πριν από περίπου έναν μήνα ξεκίνησε να μιλάει ερωτικά μέσω facebook με τον 16χρονο μαθητή Λυκείου. «Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες κανονίσαμε να έρθει στο σπίτι μου να κάνουμε σεξ. Δέχθηκα να έρθουν μαζί του και τρεις φίλοι του, ενώ κάλεσα και πήγε και η φίλη μου με την μικρή της αδερφή και κάθισαν όλοι στο σαλόνι».

Είπε ακόμα ότι ο 16χρονος την οδήγησε στο δωμάτιο, της ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι της μέχρι τα γόνατα και στη συνέχεια ασέλγησε παρά φύση. Το έκανε με την θέλησή της, όπως χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς, χωρίς να φοράει προφυλακτικό. Όπως πρόσθεσε κατά την διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης μπήκαν στο δωμάτιο και οι φίλοι του και παρακολουθούσαν!

Η 15χρονη φίλη της είπε στους αστυνομικούς: «Πριν από περίπου δυο εβδομάδες» βρέθηκαν σε καφετέρια των Δυτικών Προαστίων και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι της 12χρονης γιατί έλειπαν οι γονείς της. Κάποια στιγμή ο 16χρονος με την 12χρονη μπήκαν στο δωμάτιό της. «Εκεί τους είδα να φιλιούνται. Το είπα και στους άλλους στο σαλόνι και τα αγόρια μπήκαν και αυτά μέσα στο δωμάτιο». Είπε ακόμα ότι είδε τον έναν να αυνανίζεται και τους άλλους δύο να παρακολουθούν από το διπλανό κρεβάτι. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι πήρε την επίσης ανήλικη αδελφή της και αποχώρησαν από το σπίτι.

πηγη: ereportaz

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε