Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μοίραζε από… “κοκορέτσι” μέχρι …“πέδιλα του σκι” η συμμορία με τις Porsche

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Η γνωστή κυρία της showbiz ήθελε να πάει για σκι και ζήτησε τηλεφωνικά δυο… πέδιλα

Η μετάφραση του τηλεφωνήματος είναι ότι η κυρία ήθελε κοκαϊνη και παρήγγειλε δύο “γραμμές”! Το κύκλωμα είχε το δικό του κώδικα για να συνεννοείται με τους πελάτες. Οι αστυνομικοί που απομαγνητοφωνούν τους 100άδες διαλόγους έχουν ακούσει τα πιο απίθανα πράγματα.

Το γκαράζ όπου έκρυβαν τα... ανταλλακτικά με την κοκαϊνη

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso” η ίδια κυρία ζήτησε σε άλλο τηλεφώνημα μια ημέρα που είχε καλεσμένους στο σπίτι ένα “πενταράκι” και και τρεις “φανέλες του ΠΑΟ”. Ζήτησε δηλαδή πέντε γραμμάρια κοκαϊνης και τρία γραμμάρια υδροπονικής κάνναβης για να… κεράσει τους φιλοξενούμενούς της.

Οι πόρτες... έκρυβαν ναρκωτικά

Η λέξη κοκαϊνη ή η λέξη χασίς και όποιο άλλο ναρκωτικό δεν ακούγεται ποτέ στα τηλέφωνα. Ανάλογα με τον πελάτη και το… στιλ του καθενός υπήρχε και το συνθηματικό. Γνωστός επιχειρηματίας λίγο πιο… λαϊκό από την προηγούμενη κυρία των Β.Π. Όταν έκανε παραγγελία αυτή έμοιαζε με παράδοση… σουβλατζίδικου.

Σε ένα τηλεφώνημα ακούγεται να λέει στο “βαρόνο της κόκας” να στείλει γρήγορα το … παιδί με το μηχανάκι για να του πάει τέσσερις μερίδες κοκορέτσι γιατί είχε καλεσμένους … Τα … απλά κεράσματα σε φίλους, ειδικά σε μεγάλα πάρτι ήταν τα χάπια ecstasy. Υπήρχαν κάποια τα οποία είχαν ¨σφραγιδάκι” με διάφορα εργαλεία ή άλλα με λουλούδια και έτσι η παραγγελίες ήταν συνήθως: “φέρε μερικά εργαλεία ή μερικές μαργαρίτες”

Προφυλακιστέος ο 34χρονος που φέρεται ως εγκέφαλος της συμμορίας 

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, στην 30η τακτική ανακρίτρια, ο 34χρονος έμπορος αυτοκινήτων, που φέρεται ως ο εγκέφαλος 9μελούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών σε διασήμους. Για την υπόθεση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ ως μέλη του κυκλώματος φέρονται, έως στιγμής, οκτώ Έλληνες και ένας Γάλλος υπήκοος.

Ο 34χρονος συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να πουλήσει ποσότητα κοκαΐνης σε δύο άλλα άτομα που πλέον είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορίες για τη δράση της ομάδας και είχε προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου συγκεκριμένων προσώπων από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 17 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας από τις παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών προκύπτουν πλήρη στοιχεία για περίπου 50 πρόσωπα, για πολλά από τα οποία αναμένεται τις επόμενες ημέρες να σχηματιστούν ξεχωριστές δικογραφίες.

Ο 34χρονος έμπορος αυτοκινήτων αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι είναι από 15 ετών χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας, ο 34χρονος κατονόμασε Αλβανό υπήκοο, του οποίου έδωσε τα πλήρη στοιχεία, ως τον εγκέφαλο της ομάδας. Υπέδειξε μάλιστα και αποθήκη, που βρίσκεται στο Παγκράτι, όπου όπως υποστηρίζει πήγαινε για να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Ο κατηγορούμενος φέρεται, επίσης, να υποστήριξε ότι τον Αλβανό τού τον σύστησε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου, ενώ υποστηρίζει ότι η πληρωμή του για τις “εξυπηρετήσεις” που έκανε στην ομάδα ήταν η εξασφάλιση της δόσης του. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, κ. Χρήστο Στάθης, ο εντολέας του νιώθει χαρούμενος, που συνελήφθη, γιατί αυτή είναι η μόνη ελπίδα του να σωθεί από τα ναρκωτικά. Ο κ. Στάθης είπε, επίσης, ότι υπέβαλε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διακριβωθεί η κατάσταση του νεαρού κατηγορούμενου.

Για την υπόθεση έχουν ήδη απολογηθεί δύο ακόμη κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι, καθώς αντιμετώπιζαν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Την Πέμπτη αναμένται να απολογηθούν οι υπόλοιποι έξι της ομάδας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε