Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μου έκλεψε το τζιπ ο Παλαιοκώστας” – ‘Ενα από τα θύματά του μιλάει στο Newsit

– Το νέο φιάσκο της αστυνομίας
– Δυο φορές τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους
– Με ένα περιπολικό ερείπιο προσπαθούσαν να τον καταδιώξουν

‘Ενας οικογενειάρχης από τη Στυλίδα είναι ο ιδιοκτήτης του τζιπ που έκλεψε προχτες ο Παλαιοκώστας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο κ.Ταξιάρχης Τσιγαρίδας μίλησε στο ΝΕWSIT και είπε πως η κλοπή έγινε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα.

“Κανένας δεν αντιλήφθηκε τίποτα εκτός απο την κόρη μου που ξύπνησε από κάποιον θόρυβο όταν πια οι ληστές έφευγαν με το αυτοκίνητο”, λέει ο κύριος Ταξιάρχης.

Και συνεχίζει: “Εμάς από την αστυνομία δεν μας είπαν κάτι συγκεκριμένο, κάποιο όνομα, το ρωτήσαμε κιόλας αλλά δεν μας έδωσαν κάποιο όνομα, τίποτα. Το αυτοκίνητο έχει βρεθεί απλά χρειάζονται κάποιες διαδικασίες, το τζιπ έχει βρεθεί στην Μαργιολάντα, ένα χωριό κοντά στη Γραβιά. Πάντως την ίδια μέρα τα ξημερώματα μας το έκλεψαν το τζιπ και το ίδιο βράδυ μας είδοποίησαν ότι το βρήκαν”.

Τον … έχασαν στην Αράχωβα και τον… ξανάχασαν στη Στυλίδα!

Προσπάθησαν να τον ακολουθήσουν αλλά το περιπολικό ήταν ερείπιο και έμεινε 5 χιλιόμετρα πίσω!

Μετά το φιάσκο μεσημέρι Κυριακής στην Αράχωβα όπου οι αστυνομικοί έχασαν το σκούρο AUDI όπου λένε ότι βρισκόταν ο διαβόητος κακοποιός, ξημερώματα Τρίτης στη Στυλίδα έχασαν άλλα δύο αυτοκίνητα μέσα στα οποία εκτιμάται ότι βρισκόταν ο Β. Παλαιοκώστας και συνεργοί του.

Στις 04:00 τα ξημερώματα ένα περιπολικό της αστυνομίας που κινούταν σε κεντρικό δρόμο στη Στυλίδα, επιχείρησε να στρίψει αριστερά, όταν ξαφνικά δύο οχήματα βγήκαν από τον στενό δρόμο με μεγάλη ταχύτητα.

Η σύγκρουσή τους αποφεύχθηκε όταν ο οδηγός του περιπολικού πρόλαβε να πατήσει φρένο. Στη συνέχεια, το πλήρωμα του περιπολικού ακολουθεί τα δύο αυτοκίνητα, ένα Toyota Rav4 και ένα Fiat Punto, που τρέχουν προς την εθνική με κατεύθυνση τη Λαμία καθώς θεώρησε πως κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Τα δύο αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το παλιό περιπολικό, μετά από περίπου 5 χιλιόμετρα, να μην μπορεί να τα ακολουθήσει και στο ύψος του εργοστασίου της “ΑΚΜΗΣ” χάθηκαν στο βάθος του δρόμου.

Ενημερώθηκε το κέντρο αλλά τα μπλόκα που στήθηκαν δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα δύο αυτοκίνητα.

Λίγα λεπτά αργότερα, η αστυνομία δέχεται τηλεφώνημα, από τον κ.Τσιγαρίδα, ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του και αφού πήραν χρυσαφικά, κινητά και άλλα, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έφυγαν με αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικήρυξαν με 1 εκατ. ευρώ τον Παλαιοκώστα! – Μπλόκα σε όλη τη Στερεά για τον εντοπισμό του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε