Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπαρ… πορνείο στα Χανιά – “Σέρβιραν” σεξ και έκλεβαν πελάτες – Χειροπέδες σε 7 γυναίκες

Μπαρ… πορνείο στα Χανιά – “Σέρβιραν” σεξ και έκλεβαν πελάτες – Χειροπέδες σε 7 γυναίκες

Στη σύλληψη 25χρονης γυναίκας από τα Χανιά, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της μαστροπείας, καθώς και έξι γυναικών από τη Ρουμανία για παράβαση νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων, κλοπή, άγρα πελατών και παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων, κατά περίπτωση προχώρησε σήμερα η αστυνομία στα Χανιά.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε ύστερα από πληροφορίες, ότι σε κατάστημα «καφέ – μπαρ» ιδιοκτησίας 39χρονου, αλλοδαπές εργαζόμενες εκδίδονται έναντι χρημάτων σε θαμώνες του καταστήματος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι τρεις αλλοδαπές, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 20, 27 και 25 ετών, παρέμεναν έξω από το κατάστημα και παρενοχλούσαν διερχόμενους άντρες ζητώντας τους να μπουν στο κατάστημα για να πιουν αλλά και για να τους προσφέρουν ερωτικές… υπηρεσίες.

Αλλες τρεις αλλοδαπές υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 24, 21 και 21 ετών, που εργάζονταν στο μαγαζί είχαν προσεγγίσει νωρίτερα 78χρονο πελάτη στον οποίο πρότειναν ερωτική συνεύρεση έναντι χρηματικής αμοιβής και αφού του απέσπασαν την προσοχή, του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ που είχε μαζί του.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν, στην κατοχή της 21χρονης το χρηματικό ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ και στο ταμείο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των διακοσίων ογδόντα ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι η 25χρονη από τα Χανιά, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και ο 39χρονος ιδιοκτήτης, κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία, προήγαγαν στην πορνεία τις συλληφθείσες αλλοδαπές έναντι χρηματικής αμοιβής, τις οποίες είχαν προσλάβει και απασχολούσαν σαν σερβιτόρες, στερούμενες βιβλιαρίων υγείας και άδειας αρμόδιας αρχής.

Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Διαβάστε: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε