Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαράζ επιθέσεων και ληστειών – “Επιδημία” οι κλοπές χρυσών αλυσίδων

Σωρεία επιθέσεων και ληστειών στην Αθήνα μέσα σε λίγες ώρες, ενώ πληθαίνουν τα κρούσματα κλοπών κοσμημάτων με την απλή μέθοδο της αρπαγής.

Στην Αθήνα άγνωστος αφαίρεσε από γυναίκα με τη βία τη χρυσή της αλυσίδα, στην πλατεία Καραϊσκάκη. Ανάλογο περιστατικό και στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ με το δράστη και εδώ να ξεφεύγει τρέχοντας. Στην οδό Αγίας Λαύρας αλλοδαπός συνελήθφη γιατί με χρήση βίας άρπαξε από γυναίκα μία χρυσή αλυσίδα.

Επίσης, στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Αριστογείτονος, τέσσερις άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και μία χρυσή αλυσίδα.

Κατά τα λοιπά, άγνωτος αφαίρεσε από γυναίκα με τη χρήση βίας άγνωστο ποσό στην οδό Ζαλόγγου, στη Νίκαια στην πλατεία Όσιας Ξένης τέσσερις άγνωστοι δράστες μπήκαν σε βίντεο κλαμπ και αφού χτύπησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο άδειασαν τα ταμεία. Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Ιεροσολύμων τέσσερις άγνωστοι δράστες αφού χτύπησαν στο κεφάλι αλλοδαπό με μπουκάλι αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν. Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Στον Άγιο Παντελεήμονα συνελήφθη ένας άνδρας γιατί με δύο συνεργούς του, χτύπησαν ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ και αφαίρεσαν από το ταμείο 1.200 ευρώ. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις α’ βοήθειες.

Στην Αθήνα επίσης, άγνωστος μπήκε σε γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας και με την απειλή όπλου άδειασε το ταμείο και διέφυγε με μοτοσικλέτα. Επίσης, άγνωστοι μπήκαν σε χρωματοπωλείο και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον υπάλληλο αφαίρεσαν τις εισπράξεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε