Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων μέσα σε λίγες ώρες

Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων μέσα σε λίγες ώρες

Μεταξύ των θυμάτων ένας οδηγός ταξί, ένα ζευγάρι στη Σαρωνίδα και ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου.

Στην Καλλιθέα, το βράδυ της Παρασκευής, δύο άγνωστοι μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και απείλησαν με μαχαίρι και τσεκούρι τον ιδιοκτήτη και του κατάφεραν τραύμα στο χέρι. Τελικά του πήραν 500 ευρώ και εξαφανίστηκαν με μοτοσικέτα.

Στον Ωροπό συνελήφθησαν τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανοί υπεύθυνοι για 37 κλοπές διαρρήξεις από σπίτια και καταστήματα της περιοχής.

Στην Κηφισιά, άγνωστος επιτέθηκε σε 19χρονη κοπέλα και της πήρε 60 ευρώ και το κινητό της. Επίσης στη λεωφόρο Κηφισίας, άγνωστος με την απειλή όπλου πήρε από μία γυναίκα 60 ευρώ.

Στον Άγιο Δημήτριο, τέσσερις άγνωστοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν από Ιρακινό τα χρήματά του, ωστόσο εκείνος κατάφερε να διαφύγει.

Στην οδό Περσεφόνης, στην Αθήνα, άγνωστος μπήκε σε ταξί, απείλησε και τραυμάτισε τον 47χρονο ινδό οδηγό και του πήρε 20 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Στόχος ληστών έγινε και ζευγάρι – ένας Έλληνας και μία Βουλγάρα- που βρισκόταν σε ΙΧ στη Σαρωνίδα. Άγνωστος τους απείλησε με όπλο και αποπειράθηκε να τους πάρει χρήματα. Ο οδηγός ωστόσο έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο ενώ ο ληστής έσπασε με τη λαβή του όπλου έσπασε το τζάμι του συνοδηγου.

Στη διασταύρωση των οδών Σαπφούς και Πειραιώς, συνελήφθη Αφγανός που με χρήση βίας αφαίρεσε από γυναίκα μία χρυσή αλυσίδα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε