Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπαράζ ληστειών μέσα σε λίγες ώρες

Μπαράζ ληστειών μέσα σε λίγες ώρες

Μίνι μάρκετ, βενζινάδικα, ψιλικατζίδικα αλλά και εταιρεία μπήκαν στο στόχαστρο των ληστών το βράδυ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στο Χαϊδάρι το απόγευμα της Παρασκευής, δύο άγνωστοι που φορούσαν κράνη εισέβαλαν σε βενζινάδικο και με την απειλή όπλου άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια ανέβηκαν στη μοτοσικλέτα τους κι εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα, στον Ασπρόπυργο, άγνωστος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα πήγε σε άλλο βενζινάδικο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από αλλοδαπή υπάλληλο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Το βράδυ στα Μέγαρα, 7 άγνωστοι εισέβαλαν σε εταιρεία κατασκευής ζωοτροφών, και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και 3 υπαλλήλους και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, μπλοκ επιταγών και έγγραφα.

Αργότερα στην Πετρούπολη, 2 άγνωστοι μπούκαραν σε κατάστημα ψιλικών, και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Στις 22.10 στις Αχαρνές, 4 άγνωστοι δράστες μπήκαν σε Μίνι Μάρκετ. Με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας ακινητοποίησαν και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη και πήραν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο μάτι έβαλαν οι ληστές και μίνι μάρκετ στο Π. Φάληρο. Λίγο μετά τις 22.30 δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων, άρπαξαν από το ταμείο όσα χρήματα υπήρχαν μέσα.

Λίγα λεπτά αργότερα στην Αρτέμιδα, άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή του όπλου που είχε μαζί του πήρε τα χρήματα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο κι έγινε “καπνός”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε