Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαράζ ληστειών τα Χριστούγεννα

ΦΩΤο EUROKINISSI

Το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται πως δεν άγγιξε τους κακοποιούς που με όπλα και μαχαίρια μπήκαν σε σπίτια,  καταστήματα και βενζινάδικα.

* Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται άνδρας ο οποίος δέχθηκε επίθεση χθες το βράδυ, έξω απο το σπίτι του, επι της οδού Καραολή & Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη . Δύο άγνωστοι τον πλησίασαν, τον χτύπησαν και του πήραν 100 ευρώ και δύο κάρτες ανάληψης μετρητών. 

* Στις 20.40 χθες το βράδυ, άγνωστος μπήκε σε κάβα ποτών επι της οδού  Καραϊσκάκη 72, στην Αγια Παρασκευή και με την απειλή όπλου, πήρε απο το ταμείο 180 ευρώ.

* Νωρίτερα, στις 18.40 στη Ν. Φιλαδέλφεια, στη συμβολή των οδών Προύσσης και Σμύρνης, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε ψιλικατζίδικο. Απείλησαν με όπλο την ιδιοκτήτρια, πήραν άγνωστο ποσό απο το ταμείο, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους κι εξαφανίστηκαν.
* 770 ευρώ πήραν δύο άγνωστοι -πιθανώς πακιστανοί – απο ομοεθνή τους, όταν μπήκαν στο σπίτι του, επι της οδού Βυζαντίου 302, στο Ιλιον. 

* Λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα, τρία άτομα παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού ενός 24χρονου έλληνα στην οδό Αγράφων 17, στο Κουκάκι. Τον απείλησαν με μαχαίρι και του πήραν χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

* Τα μεσάνυχτα  των Χριστουγέννων στην Παιανία,  δύο  άγνωστοι εισέβαλαν σε βενζινάδικο και  με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο 2.500 ευρώ.
* Στο Ξυλόκαστρο, ένας 37χρονος μπήκε σε ένα περίπτερο, πυροβόλησε μία φορά στο πάτωμα με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια πήρε 500 ευρώ απο το ταμείο. Ο δράστης συνελήφθη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε