Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπήκαν με όπλα στο σπίτι του Ντάτολο

Μπήκαν με όπλα στο σπίτι του Ντάτολο

Θύμα ληστείας έπεσε ο παίκτης του Ολυμπιακού την ώρα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι του, μαζί με τη σύντροφό του και τον συμπαίκτη του Μπράβο.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, δύο άγνωστοι φορώντας κουκούλες και κρατώντας καλάσνικοφ, μπήκαν στο σπίτι πιθανότατα απο την μπαλκονόπορτα. Μόλις οι δύο παίκτες και η σύντροφος του Ντάτολο τους αντιλήφθηκαν, βγήκαν απο άλλο μέρος του σπιτιού και έφτασαν στην εξωτερική πόρτα της μεζονέτας. Εκεί, ο Ντάτολο τους άφησε και έτρεξε προς το αστυνομικό τμήμα, λίγα μέτρα πιο κάτω. Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε μαζί με τους αστυνομικούς. Οι δράστες όμως είχαν φύγει. Απο την έρευνα που έκανε η αστυνομία στο σπίτι διπιστώθηκε πως οι δράστες είχαν αρπάξει χρήματα, πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά.

Ο Ντάτολο σοκαρισμένος ήθελε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από την Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όμως τον καθησύχασαν και στη συνέχεια επικοινώνησαν με την ιδιοκτήτρια της πολυτελούς βίλας (στην οποία πρώτα έμενε ο Ζίκο) ώστε να τοποθετηθούν πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας. Απο εκείνο το βράδυ και για λίγες ημέρες ακόμα  το ζευγάρι θα μείνει σε ξενοδοχείο, μέχρι να ξεπεράσει το σοκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε