Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μύκονος: Ο “Χρήστος” ο “μορφονιός”, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις και η μαφία της κοκαΐνης

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Ο “Χρήστος” ο “μορφονιός”, όπως τον ονομάζουν περιπαικτικά οι αστυνομικοί έχει μπει πια στο “μικροσκόπιο” της Ασφάλειας και συγκεκριμένα της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που τροφοδοτούσε με “λευκή σάρκα” τους “Εσκομπάρ” της Μυκόνου προκειμένου να εξυπηρετούν τα περίεργα γούστα των vip πελατών τους, πάντα με το αζημίωτο.

Ο μυστηριώδης “Χρήστος” αναφέρεται στην ογκώδη δικογραφία καθώς έχει συνομιλίες με τον έναν από τους προφυλακισμένους, όπου κανονίζουν την νέα “φουρνιά” καλλίγραμμων κοριτσιών που έκανε απόβαση στη Μύκονο με σκοπό βέβαια να χαλιναγωγήσουν τα σεξουαλικά ένστικτα των κροίσων που πλήρωναν εκατοντάδες ευρώ για κάθε είδους ολονύχτια σεξουαλική “αμαρτία”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt μετά την ολοκλήρωση της ογκώδους δικογραφίας για τους “Εσκομπάρ” της Μυκόνου και την προφυλάκιση των δυο εκ των τριών συλληφθέντων, οι έρευνες πλέον κινούνται σε δυο επίπεδα.

Το ένα επίπεδο είναι η αποκάλυψη και εξάρθρωση του πολυδαίδαλου κυκλώματος που προμηθεύει με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης το παρακλάδι της Μυκόνου και το δεύτερο επίπεδο αφορά στην αποκάλυψη του μυστηριώδους “Χρήστου”, που κάνει “παιχνίδι” με μοντελάκια της σειράς, πλην όμως ακριβοπληρωμένες παρουσίες στις πολυτελείς βίζιτες τις Μυκόνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έχουν προχωρήσει τις έρευνες, έχουν στοχοποιήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να κινείται με άνεση στα σαλόνια της Αθήνας, αλλά και στα γιοτ της Μυκόνου, συνοδευόμενος πάντα από “καυτά” νεαρά κορίτσια, που ουσιαστικά αποτελούν την δειγματοληψία του “προϊόντος” που εμπορεύεται.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το άτομο που εκτιμούν οι αστυνομικοί πως κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο “Χρήστος” και κάνει το “χοντρό” παιχνίδι με την “λευκή σάρκα” στα ξενοδοχεία και τα πολυτελή κλαμπ της Μυκόνου, έχει κάνει ακόμα και μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, δημιουργώντας έτσι γύρω του το “μύθο” του άνετου και πολυπράγμων προσώπου, που παίζει στα δάχτυλα την “showbiz” της Αθήνας και της Μυκόνου.

Οι “VIP” πελάτες του “Χρήστου”

Άλλωστε και στη δικογραφία που σχηματίσθηκε οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής αναφέρουν ρητώς πως ο “Χρήστος αγνώστων λοιπόν στοιχείων”, χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο “φάντασμα” που “βγαίνει” σε υπήκοο Μπαγκλαντές και από τις αρχές Ιουνίου είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στις πολυτελείς σουίτες του νησιού, αλλά και τα ακριβά γιοτ των κροίσων που αράζουν στην Ψαρού και στις άλλες ακτές της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο “Χρήστος”, που εκτιμάται πως είναι ένα πρόσωπο επώνυμο στα σαλόνια τις Αθήνας, είχε δημιουργήσει στη Μύκονο την αιχμή του δόρατος για το “εμπόρευμα” του, συνεργαζόμενος με τους δυο 34χρονους συλληφθέντες, οι οποίοι στην ουσία προωθούσαν τις κοπέλες του “Χρήστου” στους επώνυμους πελάτες του κυκλώματος.

Από την δικογραφία προκύπτει ότι ακόμα και Άραβες κροίσοι που έφθαναν στην Μύκονο με ιδιωτικά αεροσκάφη, γνώριζαν το κύκλωμα και ουσιαστικά επισκέπτονταν το νησί, με σκοπό να έχουν “κολασμένες” βραδιές ακόμα και με λεσβιακά όργια, με τις έτοιμες για όλα κοπέλες του “Χρήστου”, που διακινούσαν στο νησί οι δυο συλληφθέντες.

Τέλος οι “κοπέλες του Χρήστου” δεν είχαν κανένα ταμπού και όριο στο σεξ, καθώς ήταν έτοιμες να πάνε ακόμα και με κυρίες που ήθελαν βραδιές ομοφυλοφιλικού έρωτα, πληρώνοντας ακόμα και 1.500 ευρώ την βραδιά.

Άλλωστε στην δικογραφία είναι καταγεγραμμένος διάλογος του ενός εκ των συλληφθέντων με άγνωστο κάτοχο κινητού τηλεφώνου, που δεν αποκλείεται να είναι και ο “Χρήστος”, όπου του ζητά δυο κοπέλες για μια “….κυρία στον Ορνό που θέλει “κολασμένα” λεσβιακό με δυο κορίτσια και πληρώνει καλά. Είναι καλή και εχέμυθη πελάτης, αλλά έχει περίεργα γούστα… οι κοπέλες θα πάνε στην βίλα”.

Τα “βαριά” ονόματα της κόκας

Η δικογραφία της Δίωξης Ναρκωτικών, βρίθει στοιχείων για επώνυμους που είχαν “μουδιασμένες” μύτες από τη χρήση κοκαΐνης στο νησί των ανέμων.

Εκτός από το στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ της Αττικής, που φέρεται να αγόρασε ποσότητα κοκαΐνης χρησιμοποιώντας για την επικοινωνία του εταιρικό τηλέφωνο στο όνομα της γνωστής ΠΑΕ, οι Αστυνομικοί της Δίωξης ανακάλυψαν κι άλλα εταιρικά τηλέφωνα, που οδηγούν σε ονόματα “φωτιά” και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσουν την πόρτα του ανακριτή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ογκώδη δικογραφία, στα κινητά τηλέφωνα των δυο διακινητών της κοκαΐνης, του MDM και τους “Skunk”, επικοινωνούσαν πελάτες που είχαν εταιρικά τηλέφωνα “φωτιά”, πιστεύοντας πως τίποτε δεν τους ακουμπά, λόγω της επαγγελματικής τους ιδιότητας. Είχαν υπολογίσει όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Τα εταιρικά κινητά που φιγουράρουν στην ογκώδη δικογραφία και στη συνέχεια θα απασχολήσουν την κύρια ανάκριση, είναι μεταξύ άλλων μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας με έδρα τον Πειραιά, ενός επίσης μεγάλου εκδοτικού οίκου βιβλίων, κινητό τηλέφωνο που είναι καταχωρημένο στο όνομα γνωστού εκδότη και ιδιοκτήτη ιστοσελίδων ειδικού περιεχομένου και θεματολογίας, γνωστού κοσμηματοπωλείου και σχεδιάστριας κοσμημάτων και τέλος γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα η διακίνηση των ναρκωτικών στους VIP πελάτες του κυκλώματος, γίνονταν σε γνωστά και πολυτελή κλαμπ του νησιού, σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων στη χώρα της Μυκόνου, στον Πάνορμο, τον Ορνό και την Ψαρού.

Τέλος οι επώνυμοι πελάτες των “Εσκομπάρ” της Μυκόνου, απολάμβαναν άμεσο “ντιλίβερι” ναρκωτικών ακόμα και στην ξαπλώστρα τους στην Ψαρού και μάλιστα δίδοντας συγκεκριμένες εντολές για το που είναι η ξαπλώστρα, εφιστώντας παράλληλα την διακριτικότητα που θα πρέπει να έχει ο “ντιλιβεράς” της κόκας, καθώς η κυρία που συνοδεύει ο πελάτης δεν γνωρίζει το παραμικρό για τα μεγάλα του πάθη και τον εθισμό του στην “άσπρη σκόνη των Ίνκας” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε συνομιλία που περιλαμβάνεται στην δικογραφία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε