Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύριζε μπαρούτι στην δίκη της Χρυσής Αυγής – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Μύριζε μπαρούτι στην δίκη της Χρυσής Αυγής – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Οριστικά διεκόπη για σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής μετά από έντονη λεκτική αντιπαράθεση των δικηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Σωτήρη Πουλικόγιαννη.

Αφορμή στάθηκε ερώτηση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής του ΠΑΜΕ προς τον μάρτυρα σχετικά με το “εάν το παράγγελμα από μέλη της Χρυσής Αυγής για να ξεκινήσει η επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα ήταν αντίστοιχο με αυτό που είδαμε πριν από λίγο στο δικαστήριο” όταν μέλη του κοινού από την πλευρά της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν προς την έξοδο του δικαστηρίου.

Άμεσα η ένταση χτύπησε “κόκκινο” μέσα στη δικαστική αιθουσα με ανταλλαγή συνθημάτων εκ μέρους των δυο πλευρών.

“Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες”, “Φουντούλης, Καπελώνης ήταν η αρχή όλους θα σας χώσουμε βαθιά μέσα στη γη” φώναζαν οι μεν, “Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή” απαντούσε η άλλη πλευρά.
Η πρόεδρος διέκοψε τη διδικασία και λίγο αργότερα ο Γραμματέας για να ανακοινωσε ότι η σημερινή διαδικασία διακόπτεται οριστικά για την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης φυγαδεύτηκαν από την έξοδο των δικαστών, ενώ η ομάδα των αντιφασιστών έφυγε από την έξοδο που χρησιμοποιούν οι κατηγορούμενοι.


 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε