Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ναρκωτικά από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη μέσω… κούριερ!

Ναρκωτικά από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη μέσω… κούριερ!

Η αστυνομία συνέλαβε δυο άτομα από την Θεσσαλονίκη που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες με… δέματα!

Η δράση του κυκλώματος αποκαλύφτηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν των 39χρονο και 40χρονο συνεργό του ενώ πήγαιναν να παραλάβουν το δέμα με τις ναρκωτικές ουσίες από εταιρεία μεταφοράς.

Το δέμα είχε σταλεί από συνεργό τους στα Χανιά… Η αστυνομία γνώριζε για το περιεχόμενό του, καθώς το είχε εντοπίσει ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος μετά από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί, της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων, στο πλαίσιο ευρύτερης επιχείρησης ελέγχου των δεμάτων που έφταναν ή έφευγαν από την πόλη.

“Ακολούθησαν” τη διαδρομή του δέματος κι έτσι έφτασαν στα μέλη του κυκλώματος και συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη τους δύο από τους δράστες.

Συνολικά το δέμα περιείχε 9 αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, συνολικού βάρους 2 κιλών και 40 γραμμαρίων, με ακατέργαστη κάνναβη, η οποία κατασχέθηκε.

Η έρευνα των Αστυνομικών συνεχίσθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων, οπότε και βρήκαν ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και μια πλαστική συσκευασία που περιείχε 12.3 γραμμάρια χασίς.

Το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Χανίων συνεχίζει την προανάκριση για τον εντοπισμό και σύλληψη του αποστολέα του δέματος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε