Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ναύπακτος: Μπήκε στα μπουζούκια… με καραμπίνα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έτσι αποφάσισε μία 45χρονη να απαιτήσει το ποτό που της αρνήθηκαν σε γνωστό μαγαζί της πόλης.

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν η γυναίκα βρέθηκε στο μαγαζί μαζί με τους φίλους της για να πιουν το ποτό τους. Η 45χρονη είναι διαζευγμένη, επιχειρηματίας της περιοχής και μάλιστα πολλές φορές τραγουδά καθώς έχει καλλιτεχνική φλέβα.

Ωστόσο ο σερβιτόρος που τους εξυπηρέτησε, σύμφωνα με το dete.gr, αρνήθηκε να τους δώσει ποτά γιατί θα έπρεπε να παραγγείλουν ολόκληρο μπουκάλι. Η ώρα ήταν πέντε το πρωί και το πρόγραμμα του μαγαζιού βρισκόταν στο τέλος του οπότε η 45χρονη υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να παραγγείλουν ξεχωριστά ποτά, άλλωστε δεν έπινα όλοι το ίδιο στην παρέα.

“Δεν έχουμε αντίρρηση να πιούμε, δεν είμαστε τζαμπατζήδες, απλώς δεν θέλουμε μπουκάλι”, φέρεται να είπε η γυναίκα όμως ο σερβιτόρος επέμενε στις εντολές του καταστήματος. Ακολούθησε λογομαχία και μετά από λίγο η 45χρονη βγήκε έξω και μπήκε στο μαγαζί κρατώντας μία καραμπίνα.

Πελάτες και προσωπικό στο μαγαζί τρόμαξαν από την αποφασιστικότητά της και προσπάθησαν να κρυφτούν. Χρειάστηκαν μερικά λεπτά μέχρι να καταφέρουν οι φίλοι της να την πείσουν να μην κάνει καμία τρέλα και να φύγουν από το μαγαζί.

Η γυναίκα γλίτωσε την διαδικασία του αυτοφώρου ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν ο καταστηματάρχης έχει υποβάλει μήνυση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε