Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Νέα έφοδος στο Καματερό – Στα χέρια της αστυνομίας πρωτοκλασάτα “στελέχη” των συμμοριών

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Η γνωστή παροιμία ότι “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται” μοιάζει να ισχύει τις τελευταίες ώρες με την επιχείρηση-μαμούθ των αστυνομικών κατά των συμμοριών της νύχτας.

Αργά το βράδυ αστυνομικοί του τμήματος δίωξης εκβιαστών και της ΕΚΑΜ πραγματοποίησαν έφοδο σε διαμέρισμα στο Καματερό όπου συνέλαβαν δύο πρωτοκλασάτα στελέχη μίας από τις εκβιαστικές ομάδες που εξαρθρώθηκαν

Πρόκειται για την εκβιαστική ομάδα που η ηγετική τους ομάδα είναι έγκλειστη στις φυλακές. Πρόκειται για δύο άτομα 38 χρονών και 33 χρονών οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους ένα πιστόλι και μία χειροβομβίδα, αλλά δεν αντέδρασαν μιας και αιφνιδιάστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Εν τω μεταξύ, μια εν ψυχρώ εκτέλεση χθες τη νύχτα δείχνει ότι οι αντίπαλες συμμορίες ξεκίνησαν νέο κύκλο “ξεκαθαρίσματος” των διαφορών τους.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση της “εκτέλεσης” του 39χρονου μιλούν για παλιό… γνώριμο. Οι δέκα σφαίρες από “καλάσνικοφ” και πιστόλι που δέχθηκε φαίνεται ότι δεν ήρθαν … από το πουθενά.

Ανάμεσα στις τέσσερις συμμορίες που άρχισαν να εξαρθρώνουν οι αστυνομικοί τα τελευταία 24ωρα οι δυο έχουν θανάσιμες διαφορές.

Η μια που οι πληροφορίες λένε κινείται … απ’ τα κελιά των φυλακών όπου βρίσκονται οι “νονοί” της αναλαμβάνει επιθέσεις με βόμβες εναντίον νυχτερινών κέντρων.
Η άλλη των οποίων οι “νονοί” έπεσαν τώρα στα χέρια της αστυνομίας είναι αυτή που πουλάει προστασία στα κέντρα.

Οι “στρατοί” των δυο συμμοριών έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι, όμως τώρα φαίνεται ότι η συμμορία που κάνει τις επιθέσεις βρήκε ευκαιρία να χτυπήσει.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 39χρονος ήταν φίλος με έναν από τους συλληφθέντες “νονούς”, έτσι οι 10 σφαίρες εναντίον του φαίνεται ότι είναι συμβόλαιο θανάτου της άλλης συμμορίας.

Άλλωστε όπως λένε οι ίδιες πηγές ο 39χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση, κάποιοι τον είχαν βάλει στο στόχαστρο και στο παρελθόν, αλλά χωρίς επιτυχία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε