Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νέα υπόθεση παιδόφιλου! 42χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα ασελγούσε σε κορίτσια από 7 έως 12 ετών!

Νέα υπόθεση παιδόφιλου! 42χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα ασελγούσε σε κορίτσια από 7 έως 12 ετών!

– Ο 42χρονος δελέαζε τα παιδιά με φρούτα ή βόλτα με την μηχανή για να κάνει τις αποτρόπαιες πράξεις του
– Τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη στον Αγιο Παντελεήμονα
– Τα πήγαινε σε σκοτεινά πάρκινγκ ή στο σπίτι του όπου ασελγούσε εις βάρος τους
– Βρήκαν στο κινητό του βίντεο και φωτογραφίες παιδιών την ώρα που έπαιζαν

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 42χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος νωρίτερα είχε ασελγήσει σε τρία κοριτσάκια από 7 έως 12 ετών στον Αγιο Παντελεήμονα!

Ο 42χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών, κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση και απείθεια. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, τον 42χρονο, έξω από πάρκινγκ πολυκατοικίας, να στέκεται δίπλα σε μοτοσυκλέτα, μαζί με τρία κορίτσια.

Όταν προσπάθησαν να του κάνουν ελέγχο άρχισε να τρέχει αλλά τον καταδίωξαν στον συνέλαβαν και τον προσήγαγαν αρχικά στο ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 42χρονος, λίγο πριν από τον εντοπισμό του, είχε επιβιβάσει στη μοτοσυκλέτα του, με την υπόσχεση για βόλτα, τρία κορίτσια, ηλικίας από επτά έως εννέα ετών και τα οδήγησε σε πάρκινγκ πολυκατοικίας, όπου εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Ο ίδιος, πριν από μία εβδομάδα, δελεάζοντας τις τρεις ανήλικες με προσφορά φρούτων, τις οδήγησε δύο φορές στο σπίτι του, όπου, επίσης, έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του βίντεο και φωτογραφίες από παιδιά την ώρα που έπαιζαν! Γι’ αυτό αναζητούνται οι γονείς τους για να διαπιστωθεί αν ο άνδρας είχε οποιαδήποτε επαφή με τα παιδιά.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε