Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην άντρα της Μαριαλένας για το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης και το θάνατο της Φαίης

Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην άντρα της Μαριαλένας για το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης και το θάνατο της Φαίης

Βαριές ευθύνες στον πατέρα των δύο κοριτσιών που είχαν σχέση με το ίδιο άντρα, απέδωσε ο πρώην άντρας της Μαριαλένας ο οποίος κατέθεσε στη δίκη για το θρίλερ της Νέας Μάκρης. Τι είπε για την Φαίη Μπάχλα και τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη.

Με την κατάθεση του Σταύρου Πασχάλη, πρώην συζύγου της Μαριαλένας Μπάχλα συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την πολυκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης καλλονής στη Νέα Μάκρη τον Απρίλιο του 2013.

Τι κατέθεσε ο πρώην άντρας της Μαριαλένας

Ο Σταύρος Πασχάλης έδειξε να υπερασπίζεται την πρώην σύζυγό του και όπως κατέθεσε στο δικαστήριο “με την Μαριαλένα συζούσαμε 7 χρόνια εκ των οποίων τα 3 ήμασταν παντρεμένοι. Είχαμε πάντα μια καλή σχέση την οποία διατηρήσαμε και μετά το διαζύγιο. Εγώ δεν ήξερα για τη σχέση της με τον Στεφανάκη. Τα έμαθα όλα μετά. Ακουγόταν στην Νέα Μάκρη οτι κυκλοφορεί ένα βίντεο με εκείνη και τον Στεφανάκη και τότε τη ρώτησα και μου παράδεχτηκε οτι είχε βρεθεί ερωτικά με τον κατηγορούμενο.

Ξέρω ότι η Μαριαλένα αγαπούσε την αδελφή της και ήθελε να την προστατέψει από τον Στεφανάκη, δε τη ζήλευε. Η Μαριαλένα ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση των σκύλων όχι για καλλιστεία, είναι ήρεμη και ευαίσθητη και αγαπάει τα ζώα και την ποίηση ενώ έκανε και χορό”.

“Ο πατέρας των κοριτσιών ήταν αδιάφορος, τον ενδιέφεραν μόνο τα λεφτά”

Ο μάρτυρας απέδωσε βαριές ευθύνες στον πατέρα των αδελφών Μπάχλα και όπως χαρακτηριστικά είπε “ο πρώην πεθερός μου είναι άνθρωπος απομακρος, μοναχικός, αδιάφορος για τις κόρες του και ενδιαφέρεται μόνο για τα λεφτά. Εκανε δύο παιδιά και τα έβγαλε στην κοινωνία σαν πρόβατα με αποτέλεσμα ο κάθε ψευτοάντρας να τις κάνει οτι θέλει.  Η Μαριαλένα δεν είχε καλές σχέσει μαζί του, απλά τον ανεχόταν. Η Φαίη δούλευε για να μαζέψει λεφτά και ήθελε να παντρευτεί για να ξεφύγει. Τα κορίτσια έχουν μια πολύ καλη μητέρα που όμως είναι βαριά άρρωστη”.

Eνδεικτικό είναι το γεγονός πως η Φαίη είχε εξομολογηθεί στον πατέρα της οτι την χτυπούσε ο Στεφανάκης και του είχε ζητήσει να την πάει στο νοσοκομείο (όταν έλεγε σε όλους ότι έπεσε από τις σκάλες) και εκείνος της είχε πει “εμένα μη με μπλέκεις σε αυτά”.

Τι είπε για την Φαίη

Οπως κατέθεσε ο μάρτυρας η Φαίη είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση γιατί προφανώς δεν είχε ασφάλεια από τον πατέρα της. Ηταν καλό παιδί αλλά δύσκολο”.

“O Στεφανάκης ήταν οξύθυμος, δε μου άρεσε καθόλου”

Ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας μίλησε και για τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη και είπε “ειχαμε γνωριστεί σε μια σχολή πολεμικών τεχνών και δε μου άρεσε καθόλου. Ηταν οξύθυμος και επιθετικός χαρακτήρας και έκανε χρήση στεροειδών. Είχε εμπειρία από πολεμικές τέχνες και ήξερε τι μπορούν να προκαλέσουν τα χτυπηματα του”.

Για το μοιραιο συμβάν ο Σταύρος Πασχάλης κατέθεσε οτι “εξηγησα στη Μαριαλένα οτι πρέπει να πει την αλήθεια από την αρχή, όμως ήταν πανικόβλητη και κατεθεσε οτι κατέθεσε. Τη ρώτησα τι έγινε και δε μου είπε την αλήθεια. Κανείς, ούτε η ίδια είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης της Φαίης. Οπως μου είπε η Μαριαλένα ο Στεφανάκης την απειλούσε. Μάλιστα μου είπε οτι σε ένα τηλεφώνημα της είπε “αν δεν κάνεις οτι σου πω δε θα διστάσω να κάνω σε εσένα και την οικογένεια σου οτι έκανα στη Φαίη”.

Η δίκη συνεχίζεται με τις απολογίες της Μαριαλενας Μπάχλα και του Βαγγέλη Στεφανάκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Καίει” τον Στεφανάκη η κολλητή της Φαίης – Έβαλε τα κλάματα η αδελφή της – Συγκλονιστικές εξελίξεις στο θρίλερ της Νέας Μάκρης
 
“Άνανδρο που ο γιος μου χτύπησε τη Φαίη – Δε σηκώνεις χέρι σε ένα μπιμπελό”

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρα του συντρόφου της 23χρονης Φαίης στο Μίλα – Lifestyle

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης – “Κανένα ροζ βίντεο”, λέει ο Στεφανάκης

Οι τελευταίες ώρες της Φαίης! Έλυσε την σιωπή της η αδερφή της – «Ο κατηγορούμενος με απειλούσε με ροζ βίντεο»

Νέα πράξη στο δράμα της Νέας Μάκρης – Άρχισε η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα – Ο Στεφανάκης ήθελε να τη σκοτώσει είπε ο πατέρας του θύματος

“Έκανα σεξ με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της αδερφής μου και με εκβίαζε με ροζ βίντεο” – Δείτε ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η αδερφή της δολοφονημένης Φαίης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε