Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του “κατεψυγμένου” πτώματος στην Καλλιθέα – Συνελήφθη μία Βουλγάρα – Ήταν σύνδεσμος των δολοφόνων

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του “κατεψυγμένου” πτώματος στην Καλλιθέα – Συνελήφθη μία Βουλγάρα – Ήταν σύνδεσμος των δολοφόνων

– H Βουλγάρα συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας και εμπλέκεται στην υπόθεση του “κατεψυγμένου πτώματος”
– Οι δολοφόνοι του 63χρονου ναυτικού τον είχαν χτυπήσει με τηγάνι στο κεφάλι και μετά τον έπνιξαν με μία σακούλα στο πρόσωπο
– Οι αρχές της Βουλγαρίας περιμένουν αίτημα της Ασφάλειας για να στείλουν στην Αθήνα την 45χρονη πρώην σύζυγο του ναυτικού
– Το μεγάλο χρηματικό ποσό άνω των 200.000 ευρώ και ένα οικόπεδο φιλέτο στη Γλυφάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού την Καλλιθέα που το πτώμα του βρέθηκε στον καταψύκτη μέσα σε διαμέρισμα τον Ιανουάριο του 2016.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη μία γυναίκα από τη Βουλγαρία στο κέντρο της Αθήνας, η οποία φέρεται να είναι εκείνη που έφερε σε επαφή τους δολοφόνους του 63χρονου με τη σύζυγό του.

Η φρικτή υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο του 2016 και σύμφωνα με τις πληροφορίες τότε οι δολοφόνοι είχαν χτυπήσει πιθανότατα με τηγάκι στο κεφάλι τον συνταξιούχο ναυτικό και στην συνέχεια τοποθέτησαν στο κεφάλι του μια σακούλα δεμένη με ταινίες, με αποτέλεσμα να βρει έναν φριχτό ασφυκτικό θάνατο.

Στη συνέχεια οι δολοφόνοι του πρώην ναυτικού στην κυριολεξία συσκεύασαν το πτώμα του και το τοποθέτησαν στο καταψύκτη, όπου και βρέθηκε ένα χρόνο έπειτα από την δολοφονία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως εκτιμούν στην Ασφάλεια, ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι του ναυτικού, του οποίου το πτώμα καταψύχθηκε, δεν φαίνεται να είχαν προμελετήσει το έγκλημα, αλλά διεπράχθη επάνω σε καυγά αιφνιδιάζοντας μάλιστα το θύμα, που δέχθηκε χτύπημα μη θανατηφόρο από οικιακό σκεύος, μάλλον τηγάνι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Στα ίχνη της πρώην συζύγου του

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Βούλγαροι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει την κατοικία της 45χρονης Βουλγάρας και την ίδια, και απλά περιμένουν επίσημο έγγραφο από την Ασφάλεια Αττικής, το οποίο πρέπει να περιέχει σαφή στοιχεία για το ρόλο που έχει παίξει στην δολοφονία του πρώην συζύγου της η 45χρονη, ώστε να την προσαγάγουν και να την στείλουν στην Ελλάδα προκειμένου να εξεταστεί από τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια Αττικής, από καταθέσεις και μαρτυρίες συγγενών και φίλων του θύματος, προκύπτει ότι ο πατέρας του 63χρονου πρώην ναυτικού το 2005 είχε ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του ανήλικου αγοριού, που είχε αποκτήσει το ζευγάρι, και είχε καταθέσει μεγάλο χρηματικό ποσό, που φέρεται να ξεπερνά τα 200.000 Ευρώ. Συνδικαιούχοι στο λογαριασμό ήταν η 43χρονη από την Βουλγαρία και ο 63χρονος, ενώ παράλληλα λέγεται πως ο παππούς του παιδιού του είχε γράψει κι ένα οικόπεδο “φιλέτο” στην περιοχή της Γλυφάδας.

Λίγο διάστημα μετά, επήλθε ρήγμα στις σχέσεις του ζευγαριού, κατά μια πληροφορία λόγω του γεγονότος ότι η 43χρονη ξόδευε αφειδώς χρήματα από το λογαριασμό του παιδιού της. Το 2008 το ζευγάρι χώρισε οριστικά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια δικαστική Οδύσσεια για την επιμέλεια του παιδιού. Αρχικά η επιμέλεια δόθηκε στην 43χρονη, με την προϋπόθεση πως δεν θα φύγει από την Ελλάδα και το παιδί κάθε Σαββατοκύριακο θα μένει με το πατέρα του.

Το 2012 η 45χρονη έφυγε με το παιδί της για την Βουλγαρία και είχε να δώσει σημεία ζωής για αρκετούς μήνες. Μετά από αυτό, ο 63χρονος αναγκάστηκε να απευθυνθεί εκ νέου στην Δικαιοσύνη, για το γεγονός ότι δεν έβλεπε το ανήλικο αγοράκι του με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της πρώην συζύγου του. Η ίδια συνελήφθη ένα μήνα μετά στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” μαζί με το παιδί της, προερχόμενη από την Βουλγαρία. Το αγοράκι τότε είχε παραλάβει ο πατέρας του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος δικαστικών αγωγών, με τελική απόφαση την επιμέλεια του παιδιού να αναλάβει η μητέρα του, χωρίς να παρακωλύεται η επαφή με τον πατέρα.

Το βράδυ του Ιανουαρίου του 2015, όταν και εξαφανίζεται ο 63χρονος, φαίνεται πως είχε πάει στο διαμέρισμα της 45χρονης στην Καλλιθέα για να δει το παιδί του και να συζητήσουν για το μέλλον του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε