Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. – Τις χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες στο Βύρωνα

Τα στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων και τις φωτογραφίες που είχαν χρησιμοποιήσει οι συλληφθέντες στο Βύρωνα έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Οι πλαστές ταυτότητες βρέθηκαν σε κατ’ οίκον ή σε σωματικές έρευνες των φερόμενων ως μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο Βύρωνα.

Οι ταυτότητες που βρέθηκαν έφεραν τα παρακάτω στοιχεία

1. Το υπ’ αριθ. ΑΑ-246155 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητος, με φερόμενα στοιχεία ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ Ευάγγελος του Γεωργίου και της Ζωής, γεν. 01-11-1989 στη Θεσσαλονίκη

2. Το υπ’ αριθ. Χ-843104 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητος, με φερόμενα στοιχεία ΦΕΤΕΙΝΙΔΗΣ Σωκράτης του Αναστασίου και της Κυράννας, γεν. 28-06-1985 στη Θεσσαλονίκη

3. Το υπ’ αριθ. ΑΑ-986121 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητος, με φερόμενα στοιχεία ΤΣΙΑΛΑΣ Τριαντάφυλλος του Ιωάννη και της Δήμητρας, γεν. 25-12-1990 στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την ενοικίαση του διαμερίσματος στην οδό Ν. Πλαστήρα 14 στον Ταύρο, οι συλληφθέντες, ως μισθωτές, δήλωσαν στοιχεία ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος του Ιωάννη.

Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται, να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και επισημαίνει ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε