Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Νεκρή και γυμνή μέσα σε παιδική χαρά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Μέσα σε παιδική χαρά βρέθηκε νεκρή μια νεαρή γυναίκα το…. 

 

 μεσημέρι στα Άνω Πατήσια. 

Η άτυχη κοπέλα ηλικίας μεταξύ 20-25 χρονών ήταν γυμνή σκεπασμένη με ένα σεντόνι,  και τα ρούχα της, η τσάντα της και το κινητό της τηλέφωνο διασκορπισμένα γύρω από το νεκρό σώμα της. 

Περαστικός βρήκε την κοπέλα λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι μέσα στην παιδική χαρά που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγο αργότερα αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έφθασαν εκεί μαζί με την ιατροδικαστή κ. Σπηλιωπούλου. Η νεκρή φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι πιθανότατα από πέτρα ή τούβλο.

Ο θάνατος της έγινε περίπου γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή, αφού δεν αποκλείεται και ο στραγγαλισμός του θύματος. Οι αστυνομικοί δεν βρίσκονταν σε θέση να προσδιορίσουν αν πρόκειται για Ελληνίδα ή αλλοδαπή ενώ πήραν δακτυλικά αποτυπώματα προκειμένου να διαπιστώσουν τα στοιχεία από το αρχείο ταυτοτήτων ή αλλοδαπών, ενώ θα γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον ίδιο σκοπό αλλά και τον εντοπισμό τυχόν ύποπτων εισερχομένων και εξερχομένων τηλεφωνικών κλήσεων ή μηνυμάτων SMS. 

Οι ίδιοι αξιωματικοί από τα πρώτα στοιχεία εκτιμούν πως δεν πρόκειται για άστεγη ή τοξικομανής και συνεχίζουν τις έρευνες.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε