Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Νέος συναγερμός! Εντοπίστηκαν 8 τρομο – πακέτα στο Κρυονέρι

Νέος συναγερμός! Εντοπίστηκαν 8 τρομο – πακέτα στο Κρυονέρι

– Νέος συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική το βράδυ της Δευτέρας
– Εντοπίστηκαν 8 τρομο – δέματα
– Αποδέκτες ήταν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι
– Φαίνονται να τα έχουν “στείλει” μέλη Πολυεθνικών, οικονομολόγοι και πανεπιστημιακοί
– Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν σταλεί δυο τρομοπακέτα σε πολιτικούς της ΕΕ – Το ένα είχε εκραγεί

Συνολικά 8 τρομο – πακέτα εντοπίστηκαν στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι. Και τα 8 τρομο – δέματα είχαν αποδέκτες Ευρωπαίους αξιωματούχους.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, “φαίνονται” να τα έχουν στείλει μέλη πολυεθνικών, οικονομολόγοι και πανεπιστημιακοί που με κάποιο τρόπο επηρέασαν την πολιτική σκηνή του τόπου.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι το περιεχόμενο τους. Πάντως, όπως σας είχε ενημερώσει το Newsit.gr, οι Αρχές γνώριζαν την ύπαρξη των τρομο – πακέτων και είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους (δείτε εδώ περισσότερα).

Πριν από λίγες μέρες, είχαν σταλεί δυο τρομο – πακέτα, το ένα στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ με παραλήπτη τον Σόιμπλε και εμφάνιζε ως αποστολέα τον… Άδωνι Γεωργιάδη.

Τρομο-δέμα σε Σόιμπλε: “Κλειδί” ο πυροτεχνουργός! Ψάχνουν τον… Άγνωστο Χ

Το άλλο είχε σταλεί στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσικαι εξερράγη στο γραφείο του διευθυντή ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ, Τζέφρι Φρανκς, ενώ αυτή τη φορά ως αποστολέας εμφανιζόταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το newsit.gr, η συνδεσμολογία των δύο μηχανισμών ήταν ίδια, ενώ για το τρομο – πακέτο στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την ευθύνη έχει αναλάβει την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Αποκάλυψη Live News: Στις 14 Μαρτίου στάλθηκε το τρόμο – δέμα στον Σόιμπλε! Το καλοστημένο σχέδιο των τρομοκρατών

Και για τα δύο τρομο-πακέτα, οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν μεθόδους που είχαν χρησιμοποιήσει και το 2010, όταν είχαν κάνει αποστολές 14 πακέτων σε μία ημέρα (Μέρκελ, Σαρκοζί, Μπερλουσκόνι), χρησιμοποιώντας την ίδια απλή συνδεσμολογία και συγκεκριμένα: Μπαρούτι από πυροτεχνήματα, μία αντίσταση από λυχνία λάμπας, μπαταρία και ένα μανταλάκι για τον πυροδοτικό μηχανισμό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε